Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Reenkarnasyon hakkında sorularım

Nicky1337s

New member
Arkadaşlar esenlikler , ŞEYTAN BABA sizleri kutsasın . Sorularım reenkarnasyon hakkında

1. Her Spiritüel Satanist reenkarne olacakmı ? Yoksa hakk etdecek şeyler yapıpmı hakk edeceyiz ? Ve sonra hakk etdikden soramı edileceğiz ? Yoksa başka birşeymi olucak ?

2. Yoksa ŞEYTAN BABA buna kendisimi karar veriyor ? Yani bu ruh reenkarne edilsinmi, edilmesinmi ?

3. erkek, erkek olarak kadın da,
kadın olarakmı reenkarne edilecek ? Eğer dediğim gibi ise neden " ben erkek/kadın bedeninde doğdum" ," erkek/kadın bedenindeyim ama kendimş kadın/erkek olarak hiss ediyorum" , ve benzeri örnekle cinsiyetini değiştirmeye çalışanlar var neden ? yani ruhları beden bulamıyor rasgele bir beden seçiyor ,yok olmasınlar diye?

4. Geçmiş yaşamımızı hatırlayacakmıyız ? Yoksa hayır ? Ve nedenleri?

5. Bir limit varmı ? Mesela bir insan 10000 yıldır reenkarne oluyor artık bir tanrı (abartı örnek biraz)

6.ŞEYTAN BABAnın koruması altında isek bizim ruhumız öldükden sonra O mu götürüyorm yoksa yardımcı Demonlar?

7. Mesela bir adam ölüyor ,(önceden bir kaç defa reenkarne edilmiş) bu sefer melekler ruhunu yakalıyor ve jehovaya götüyorlar kaba dilde desek jehova o ölen insanın ruhunu yiyor ne bilim artık ne yapıyorsa...
Böyle şeyin ola bilme ihtimali varmı ?

Şimdilik sorularım bunlar

ŞEYTAN BABA SİZLERİ KUTSASIN

Yardım eden herkese teşekkür ederim

KAYRE ŞEYTAN

1-) Reenkarne olacağız olmasına da işi tamamen Tanrılara bırakmayın, meditasyon yapmayan kişi alt seviyelere düşer ve bir noktadan sonra ruhu suya sokulan pamuk şeker gibi dağılır. Bu yüzden meditasyon yapın, reenkarne olma konusunda da endişe etmeyin.

2-) Evrenin kendi reenkarnasyon mekanizması vardır fakat biz SS'lerin ruhlarını Tanrılar 'yakalar' ve uygun zamanda reenkarne eder. Eğer Tanrılar olmasaydı uydumuz olan Ay sayesinde reenkarne olacaktık diye hatırlıyorum.

3-) Evet, eğer erkekseniz ruhunuz erkektir; yanlış şekilde doğamazsınız. Bazıları çift cinsiyetli doğar, bu da onların bozuk olduğunu değil özel bir durum olan 3.cinsiyete sahip olduklarını gösterir. "Ben kadın gibi hissediyorum" diyenler hakkında da kısaca şunu söyleyeyim; beyinleri yıkanıyor. Beyinleri yıkansın ki ruhlarına çok ağır hasarlar versinler.

4-) Neden olmasın, bakın; Geçmiş Hayat Regresyonu İçin Meditasyon

5-) Hayır, ne kadar çok çalışma o kadar çok köfte. Her yaşamınızda 1 kez meditasyon yaparsanız ve şansa bala ruhunuz ayakta kalırsa süreç 100.000 yıl bile olabilir. Düzenli çalışmayla 3-4 yaşam ile de Tanrılığa yükselebilirsiniz.

6-) Bu çok değişken bir soru, Heinrich Himmler öldüğünde Leydi Lilith ona eşlik etmiştir mesela. Fakat herkes için durum aynı olmaz diye düşünüyorum.

7-) Düşmanın yarattığı o enerji bankası kusursuz değil diye düşünün, bir ruhu kalıcı şekilde tutması mümkün değil. Elbette o ruhu sömürerek bir noktada parçalayabilir, fakat çoğu ruh bir süre sonra ondan kurtulur yahut gitmesine izin verilir. Gitmesine izin verilir ki dünyadan daha fazla enerji toplayıp kendisine gönderilsin. Spiritüel Satanizm sitesindeki İsa Borg'u yazısı düşman enerji bankasını tüm gerçekliğiyle anlatmıyor, biraz fantastik bir yazı çünkü kaynağı JoS değil.

1. Her ss reenkarne olabilir ve her ss olmayan ruh (hayvan ruhları da dahil).

2. Bir ss in ruhu Tanrı/ça'lar tarafından reankarne ediliyor güvenli bir şekilde. Ss olmayan ruhlar ise kendiliğinden reenkarne oluyor diye biliyorum.

3. Önceki hayatınızda ne iseniz o sunuz. Yine bir kadınsanız yine bir kadın bedeninde reenkarne edileceksiniz aynı şey cinsel yönelim içinde geçerlidir.

Kendini karşı cinsiyete doğru yakın görmesi veya ben neden kadınım? Neden erkek değilim? Gibisinden düşünceler bireyin psikolojik düşüncesi ile ilgilidir. Bir erkek ruhunun bir kadın bedenine reenkarne olması gibi bir durum çok düşük bir ihtimal. Ha olsa bile ruh o bedende varlığını sürdüremez.

4. Bu sorunun cevabını hatırlayamıyorum ama bir yolu vardı.

5. Limitin ne kadar olduğuna dair de bir bilgim yok.

6. "Lesser Demon" Koruyucu Demonlar olarakta geçiyor bu ruhlar bizim güvenli bir şekilde Duat'a gitmemiz için yardımcılar.

7. Astral'de artık pek bir etkileri yok yanınıza dahi yaklaşamazlar. Ha böyle bir kaçırılma vakası olsa bile, bir ss için; Tanrı/ça'lar yıldırım hızıyla müdahale edecektir.

Bazıları çift cinsiyetli doğar, bu da onların bozuk olduğunu değil özel bir durum olan 3.cinsiyete sahip olduklarını gösterir.
Üçüncü cinsiyet diye bir şey yoktur. Bu, başka bir Yahudi saçmalığıdır. Eşcinsellere hitap etmek amacıyla kullanıyor olsanız bile bu terimi kullanmaktan kaçının.

Üçüncü cinsiyet diye bir şey yoktur. Bu başka bir Yahudi saçmalığıdır. Eşcinsellere hitap etmek amacıyla kullanıyor olsanız bile bu terimi kullanmaktan kaçının.
Kusura bakmayın, eşcinseller için yönelimi farklı demeyi tercih etsem de bu terimi Hermafrodit insanlar için kullanıyor(d)um.

Bu sadece bir mutasyon oluyor. Yani olması gereken bir şey değil.
Bu konuda JoS kaynaklı okuma yapabileceğim yazılar ve vaazlar mevcut mu? ilgimi çeken bir konu. Lord/Leydi Uvall ve Furfur gibi Tanrılarımız var; Yüksek Rahibe konuyla ilgili sorduğumda bunun ruhani bir kavram olduğunu, o Tanrılarımıza hem Lord hem Leydi diye hitap edebileceğimizi ve bunu sonradan açıklayacağını söylemişti fakat detaylı bir açıklama yaptı mı bilmiyorum. Üçüncü Cinsiyet terimini de JoS forumlarında gördüğüm için kullanıyordum fakat milyarda bir ihtimal de olsa bir ruhun hem erkek hem de kadın olabileceğine dair inancım vardı.

Hermafrodit insanların da ruhani olarak tek cinsiyete sahip olabileceği açıklandıysa, bu durumda kişinin bedeni en çok hangi cinsiyete yatkınlık gösteriyorsa o cinsiyete 'dönüştürülmek' için tıbbi müdahale gerekiyor sanırım.

Bu konuda JoS kaynaklı okuma yapabileceğim yazılar ve vaazlar mevcut mu? ilgimi çeken bir konu. Lord/Leydi Uvall ve Furfur gibi Tanrılarımız var; Yüksek Rahibe konuyla ilgili sorduğumda bunun ruhani bir kavram olduğunu, o Tanrılarımıza hem Lord hem Leydi diye hitap edebileceğimizi ve bunu sonradan açıklayacağını söylemişti fakat detaylı bir açıklama yaptı mı bilmiyorum. Üçüncü Cinsiyet terimini de JoS forumlarında gördüğüm için kullanıyordum fakat milyarda bir ihtimal de olsa bir ruhun hem erkek hem de kadın olabileceğine dair inancım vardı.

Hermafrodit insanların da ruhani olarak tek cinsiyete sahip olabileceği açıklandıysa, bu durumda kişinin bedeni en çok hangi cinsiyete yatkınlık gösteriyorsa o cinsiyete 'dönüştürülmek' için tıbbi müdahale gerekiyor sanırım.
Bunları okuyabilirsiniz:

Androgny?
Ancient Gods And Gender

Gerçekten bir ruhun hem erkek yarısı hemde kadın yarısı varmı? Kral/Kraliçe meditasyonu ruhun hem erkek hemde kadın yarısı için mi yoksa dişil ve eril enerjiye dayalı bir şey mi.

Gerçekten bir ruhun hem erkek yarısı hemde kadın yarısı varmı? Kral/Kraliçe meditasyonu ruhun hem erkek hemde kadın yarısı için mi yoksa dişil ve eril enerjiye dayalı bir şey mi.
Ruhun erkek/kadın yarısı söylemi eril ve dişil enerjiyle ilgili olsa gerek. Bildiğim kadarıyla Hera, Zeus'un yani Baalzebul Babamızın 'dişil enerjisini' temsil eden alegorik bir kavram.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back