Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ramazan

PlatonFX

New member
Esenlikler, bildiğiniz üzere ramazan ayı başladı. Bu dönemde düşmanın bu "ibadet" ile topladığı enerjiyi geri düşürmek için yapabileceğimiz bir çalışma var mı ? Özellikle Ramazan Bayramı olan düşman bayramında ne yapmalıyız?

Esenlikler, bildiğiniz üzere ramazan ayı başladı. Bu dönemde düşmanın bu "ibadet" ile topladığı enerjiyi geri düşürmek için yapabileceğimiz bir çalışma var mı ? Özellikle Ramazan Bayramı olan düşman bayramında ne yapmalıyız?
Bu konuda endişelenmeyin, gerekli olması halinde Liderler tarafından alınacak tedbirler yayınlanacaktır. İlerlemeye devam edin.

Annemler hatim indiriyor, bende ortak olacağım deyip bana verilen kısımları okumuyorum.

Senin yaratıcılığına bağlı, araban varsa namaz vakitlerinde camilerin etrafında son ses müzikle gez veya iftardan 5-10 dk önce torpil patlat herkes top patladı sansın, ișe yarar mı bilmiyorum ama en azından eğlenirsin.

Annemler hatim indiriyor, bende ortak olacağım deyip bana verilen kısımları okumuyorum.

Senin yaratıcılığına bağlı, araban varsa namaz vakitlerinde camilerin etrafında son ses müzikle gez veya iftardan 5-10 dk önce torpil patlat herkes top patladı sansın, ișe yarar mı bilmiyorum ama en azından eğlenirsin.
Böyle birşey yaparsanız, şikayet edildiğiniz takdirde ciddi cezalara mahkûm kalabilirsiniz. Ramazan Bayramı'nda büyük ihtimalle büyük bir RTR takvimi yayınlanacaktır.

Böyle birşey yaparsanız, şikayet edildiğiniz takdirde ciddi cezalara mahkûm kalabilirsiniz. Ramazan Bayramı'nda büyük ihtimalle büyük bir RTR takvimi yayınlanacaktır.
RTR ne demek? Ve balkona çıkıp sigara içtiğimde kötü hissettim. Gerçekten bu ayda çok pis bir enerji var

Ben de okumuyorum sice bu etki ediyor mu? Yani ben pasif direniş olarak yapıyordum ama etkisi var mı?

RTR ne demek? Ve balkona çıkıp sigara içtiğimde kötü hissettim. Gerçekten bu ayda çok pis bir enerji var
Bizlerin titrettiği mantralar vardır. Yahudilerde kendi ayetlerini devamlı olarak titretirler ve güçlerini açığa çıkarırlar. Yahudiler devamlı olarak ayetlerini titretirler, bizde bu ayetleri ters bir şekilde titreştirerek çıkan enerjiyi lanetlenir buna RTR, Ters Tevrat Ayetleri deriz.

Ramazan pidesi alırken bana, "Sen neden alıyorsun? Bunlar Müslümanlar için yapılıyor," demişlerdi.
Ya da bir yemek yediğimde, "Neden yemek yiyorsun?" gibi şeyler söylüyorlar. Çok ilginç insanlar.
Kafalarına göre yaşıyorlar; alkol içerler, her türlü hırsızlığı yaparlar, sözde zina dedikleri şeyi işlerler ama Ramazan olunca oruç tutarlar. orada koskocaman evren var. allah gelip ne giyeceğime, ne yiyeceğime, mastürbasyon sonrası gusül almazsam bastığım yerlerin kuruyacağına dair şeyler söylüyor. :D Disney masallarından sonra en sevdiğim masal bu olabilir.

Gerçek Müslümanlık bu değil, abi. Yağğğğ.
resim_2025-03-02_182424565.png

Ben bunun mücadelesini çok verdim, ramaxan ve sonu olan şeker bayramı ne kadar lanet birşey olduğunu çok iyi bilirim, eskiden ailem beni zorla bayram namazına göndermek isterlerdi, sürekli karşı çıkardım gitmezdim, bunak anamla babam beni döverlerdi, beddualar ederlerdi yıllardır bunun mücadelesini verdim, şimdi onlarda alıştı bende alıştım, bazı yerler daha yobaz olduğu için açık çay ocağı yok, bazı kafeler 1 ay kapalı oluyor, birde dışarda sigara içenlere ters ters bakıyorlar, ama eskisi kadar yok, eskiden daha çok tepki vardı, sokakta sigara içenleri dövüyorlardı eskiden, eskisi kadar gençler camilerede gitmiyor, hoca gençleri camiye çekmek için para bile dağıtıyor, diyorlar ya nerde o eski bayramlar ramaxanlar, sonları yaklaşıyor benim çocukluğum daki, o kalabalıklar artık yok, gerçekten dönüşüm yaşanıyor bu yeni nesilden çok umutluyum Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back