Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rakiplerimizi yenmek için kime dua etmeliyiz ?

rehector

New member
Merhaba ben çoğunuzun bildiği üzere hâlâ adanmamış (kendime göre adanmıştım ama kabul edildiğini sanmıyorum) bir üyeyim, burada olmayı ve sizleri seviyorum. Sormak istediğim ben yeni girişimlerle uğraşıyorum ve rakiplerimi yenmek bazen kafamı çok zorluyor, bana bunun için dua edebileceğim bir tanrı önerir misiniz ? Adanmamış olsam da dönüş alabilir miyim ?

Merhaba ben çoğunuzun bildiği üzere hâlâ adanmamış (kendime göre adanmıştım ama kabul edildiğini sanmıyorum) bir üyeyim, burada olmayı ve sizleri seviyorum. Sormak istediğim ben yeni girişimlerle uğraşıyorum ve rakiplerimi yenmek bazen kafamı çok zorluyor, bana bunun için dua edebileceğim bir tanrı önerir misiniz ? Adanmamış olsam da dönüş alabilir miyim ?
Kendinizi adamadığınız ve bu konuda bir şeyler yapmadığınız sürece bu konuda yardım alamazsınız. Tanrılar bunu yapan ve yardım edenlere öncelik verecektir, diğerleri 'arka planda' kalacaktır.

Neden adanmadın? Problem tam olarak nedir?
Esenliklerle

Bu iki mevzuatta gelişme gösterip, iletişim usullerine dikkat ettikten sonra direkt Lord Satya/Satanas'dan yardım isteyebilir, anlaşma yapabilirsiniz.

Satanizm/Zevizm'de müttefiklere de önem verilir ve her zaman karşılıklı yarar ilişikleri sürdürmekte fayda vardır.

Zamanla, birliğe de katılmak yönünde göstereceğiniz kişisel atılımın; farklı usullerde engellenmesi ve başka yönlere çekilmesi hususlarından da doğal yollarla arınırsınız.

Anlaşma yapmak, yardım istenilen konu hakkında sadece "seni tanrı saydım yardım istedim, bu da yeterlidir"

Duruşundan, daha sağlıklı ve mantıklı olan karşılık usulleriyle ilerlemeye, ilişikleri kolay bir şekilde getirir.

Karşılık usulleri her zaman sağlıklıdır ve işlerin hukuki sınırlarda yürütülebilmesine olanak sağlar.

Basitçe belirli bir konuda disiplinli bir şekilde çalışmak (Zevizmi daha güçlü ve nitelikli kılacak majikal çalışmalar gibi), bilim hakkında belirli bir konuyu saflaştırmak üzere çaba göstermek, topluluk adına faydalı olabilecek konularda bireysel özgürlük odaklı imkanlar sağlamak.. Gibi örnekler yardım istenilecek konulara bağlı olarak karşılık olarak yapılabilir.

Anlaşma yapmak, yardım istenilen konu hakkında sadece "seni tanrı saydım yardım istedim, bu da yeterlidir"

Duruşundan, daha sağlıklı ve mantıklı olan karşılık usulleriyle ilerlemeye, ilişikleri kolay bir şekilde getirir.

Karşılık usulleri her zaman sağlıklıdır ve işlerin hukuki sınırlarda yürütülebilmesine olanak sağlar.

Basitçe belirli bir konuda disiplinli bir şekilde çalışmak (Zevizmi daha güçlü ve nitelikli kılacak majikal çalışmalar gibi), bilim hakkında belirli bir konuyu saflaştırmak üzere çaba göstermek, topluluk adına faydalı olabilecek konularda bireysel özgürlük odaklı imkanlar sağlamak.. Gibi örnekler yardım istenilecek konulara bağlı olarak karşılık olarak yapılabilir.
Nasıl antlaşma yapacaz, bunu ilkdefa duydum

Nasıl antlaşma yapacaz, bunu ilkdefa duydum
Burada denilmek istenen bir Tanrı/ça'mızdan yardım istemeniz ve bu yardımları karşılığında, onlara olan saygınızı gösterip teşekkür etmek amaçlı güç ritüellerini yapmanızdır.

Tabii ki anlaşma denilmesi ne kadar doğru bilmiyorum çünkü popüler kültürde "Şeytan'la anlaşma" gibi bir kavram var ve bu oldukça yanlış anlaşılabilir bir tanımlama.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back