Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rakiplerimizi yenmek için kime dua etmeliyiz ?

rehector

New member
Merhaba ben çoğunuzun bildiği üzere hâlâ adanmamış (kendime göre adanmıştım ama kabul edildiğini sanmıyorum) bir üyeyim, burada olmayı ve sizleri seviyorum. Sormak istediğim ben yeni girişimlerle uğraşıyorum ve rakiplerimi yenmek bazen kafamı çok zorluyor, bana bunun için dua edebileceğim bir tanrı önerir misiniz ? Adanmamış olsam da dönüş alabilir miyim ?

Merhaba ben çoğunuzun bildiği üzere hâlâ adanmamış (kendime göre adanmıştım ama kabul edildiğini sanmıyorum) bir üyeyim, burada olmayı ve sizleri seviyorum. Sormak istediğim ben yeni girişimlerle uğraşıyorum ve rakiplerimi yenmek bazen kafamı çok zorluyor, bana bunun için dua edebileceğim bir tanrı önerir misiniz ? Adanmamış olsam da dönüş alabilir miyim ?
Kendinizi adamadığınız ve bu konuda bir şeyler yapmadığınız sürece bu konuda yardım alamazsınız. Tanrılar bunu yapan ve yardım edenlere öncelik verecektir, diğerleri 'arka planda' kalacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back