PlatonFX
New member
Esenlikler, bu gece yaşadığım bir olayı size anlatmak istiyorum. Her zamanki gibi gece uyumadan önce JOS ta biraz okuma yaptım ve yattım. Diğerlerinden farklı bilincimin daha açık olduğu bir rüyaydı. Her şey normal ilerlerken rüyamda bir sembol görmemle irkiliyordum (düşününce benim için hiçbir anlamı yok ) mor, ve genişletilmiş bir X şeklinde bir mühür. Mührü gördüğüm anda içimi korku sardı ve rüyamın içindeki rüyaya uyandım. Bu rüyanın içinde o rüyamın içinde gördüğüm rüyayı düşünmeye başlamıştım hatta bunu JOS ta yazcam dedim. Aklımdan bu düşünceler geçtiği anda gök yarıldı ve elinde bir alev gibi bu mührü taşıyan biri belirdi, önceden bu tip karakterler rüyamda bile dehşete düşürürdü, o ana kadar normal insan olan ben kanatlara sahip olup tamamen içgüdüsel olarak onun yüksekliğine çıkıp saldırıyordum. Bu yaşandığı anda başka bir rüyaya uyandım. Gözlerim tamamen kapalı cam açık bir yaz günü yatağımda yatıyorum fakat yerimden kımıldayamıyorum rüyamda(rüya olduğunun farkında değilim). Dedim olabilir böyle şeyler bilimsel açıklaması var zaten tam o anda iç içe gördüğüm 2 rüya geldi aklıma ve tanrılarımızı düşünmeye başladım. Bu olduğu anda camımdan içeriye sanki dünya yok oluyor ve güneşli havada fırtınalar var gibi sesler duymaya başladım fakat kımıldayamıyordum. Tanrılarımızı her düşündüğümde ses yükseliyor ve özellikle Lord Satanas ı düşündüğümde sanki dünyayı yok edecek büyüklükteki bir güç bir eneji içime doluyormuş gibi hissediyordum. O kadar büyük bir enerjiydi ki hissiyatı bile beni korkutuyordu. Fakat aldığım bu güç rüyamda gözlerini bile açamayan beni, sanki bağlayan zincirleri ellerimle parçalar gibi, ayağa kaldırdı. O anda tek düşündüğüm şey öğretimizden giden birinin kendini ayağa bile kaldıramayacak olmasının ona yakışmayacağıydı. Ayağa kalktığım anda cehenneme dönmüş dünya bir anda normale dönmüştü seslerde kesilmişti. Sonrasında normal hayata uyandım.