Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rüyalar

Esenlikler,
Son belki 4-5 aydır her gece 6-7 rüya görüyorum hepsinin rüya olduğunun bilincinde olarak, uyanabileceğimi biliyorum yani. Her neyse ama bu rüyakar garipleşmeye başladı, bazen Tanrıları görüyorum benimle iletişime geçiyorlar bana sigiller gösteriyorlar ama bu sigillere baktığınızda ne çalışmalarda kullanılabilir ne de anlamının ne olduğunu bilmiyorum. Bazen beni koruyorlar bazen gelecekten bir şey gösteriyorlar ve birkaç gün sonra bunlar gerçek oluyor. Artık rüyalarım bana sadece korku veriyor. Ne yapmam lazım?

Gelişiyorsun.

Alışılmışın dışında olan her şey insanda bir miktar tedirginlik yaratır. Senin yaşadıkların da bundan farklı değil. Ruhani gelişimin en belirgin işaretlerinden biri rüyalarının değişimidir. Tıpkı bir sürecin doğal akışı gibi bu dönüşüm de olması gerektiği gibi ilerliyor. Ekstra bir çabaya gerek yok sadece yoluna devam et.

Esenlikler,
Son belki 4-5 aydır her gece 6-7 rüya görüyorum hepsinin rüya olduğunun bilincinde olarak, uyanabileceğimi biliyorum yani. Her neyse ama bu rüyakar garipleşmeye başladı, bazen Tanrıları görüyorum benimle iletişime geçiyorlar bana sigiller gösteriyorlar ama bu sigillere baktığınızda ne çalışmalarda kullanılabilir ne de anlamının ne olduğunu bilmiyorum. Bazen beni koruyorlar bazen gelecekten bir şey gösteriyorlar ve birkaç gün sonra bunlar gerçek oluyor. Artık rüyalarım bana sadece korku veriyor. Ne yapmam lazım?
Meditasyonlara yoğunlaştığındandır. Son birkaç gün de kabus gördün mü?

Sürekli kabus görüyorum zaten, günümü etkiliyorlar artık.
Bu konuda satanas babadan yardım isteyebilirsin, odanı ve evini mavi alevlerle temizleyebilirsin(gelişmeni istemeyen griler için ). Bu rüyalar devam edecek diğer dostların dediği gibi gelişimin bir göstergesi bu. Zamanla korkularin

Bu konuda satanas babadan yardım isteyebilirsin, odanı ve evini mavi alevlerle temizleyebilirsin(gelişmeni istemeyen griler için ). Bu rüyalar devam edecek diğer dostların dediği gibi gelişimin bir göstergesi bu. Zamanla korkularin
Zamanla korkuların azalacak*, çok daha cesaretli şekilde bu rüyaları gecirecksin. Rahat olun, gelişime güvenin.

Kehanet yeteneği, hatta genel olarak bu tarz ruhani yeteneklerin terbiye edilmesi gerekiyor yoksa güçlenip kontrolden çıkabiliyorlar. Aynı durumu ben de yaşadım; bu durumda direkt olarak kehanet yeteneğinizi Tanrılarımıza adamanızı öneriyorum. Kısa süre evvel ben de kendimce bir ritüel gerçekleştirdim, bunu yaptıktan sonra da istem dışı 'rüya ile gelecek görme' durumlarından kurtuldum diyebilirim. Artık sadece uyumadan önce o konuyla ilgili bilgi edinmek istiyorsam kısa kısa olumlamalar yapıyorum, sonra da konuyla ilgili rüya görüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam yeteneklerimizi Tanrılara adama konusu şurada geçmişti. Ritüeli ise kendiniz kafanıza göre gerçekleştirin; aynı Altar malzemelerini yahut Tarot destelerini Tanrılara adamak gibi, mesela Standart Ritüel ile başlayıp yeteneklerinizi adadığınızı belirten bir notu yakabilirsiniz.

Psişik yetenekler su elementiyle ilişkilidir ve su kendine yollar açıp yeraltına inmekte ustadır, hatta bu bazen öyle boyutlara ulaşır ki yeraltı göletleri meydana gelir. Ruhumuza da bu şekilde bakabiliriz; bazı şeyler haberimizin olamayacağı kadar derine iner ve büyüdükçe büyür. Yeteneğimizi Tanrılar adayarak bu doğal süreci durdurmuyoruz fakat kontrol altında tutuyoruz, bence gayet hoş ve yeterli; en azından bunu yaptıktan sonra günleriniz etkilenmeyecek. Aynı süreçten geçtiğim için bu tavsiyeye ek olarak şunu da söyleyebilirim, kendi durumunuzu çözmeye yönelik kısa kısa olumlamaları aklınıza her düştüğünde zikredin; enerji yükseltmeye gerek bile yok, bu şekilde kendinizi programlayıp sorununuzu büyük ölçüde çözmüş olacaksınız.

Ek olarak uyumadan önce sizi rahat hissettiren bir Tanrı üzerine meditasyon ya da eğer varsa Güç Ritüeli yapabilirsiniz. Mesela Baalzebul Babamız bana hep sırtımı dayayabileceğim 'kahraman baba' enerjisi veriyor, çocuksu bir bakış açısıyla söyleyecek olursam; yatağın altındaki canavar gece ortaya çıkarsa pataklayıp camdan aşağı atar. Bu yüzden gergin hissettiğim günlerde Onun üzerine meditasyon yapıyorum, çoğunlukla işe yarıyor; korkunç günlerin akşamını bile mışıl mışıl uyuyarak geçirdiğimi hatırlıyorum.

Sürekli kabus görüyorum zaten, günümü etkiliyorlar artık.
Bunlar bilinç altının kusması ve kendini göstermesi. Anlamaya çalışın. Olmazsa bir psikologla görüşün.
Ben de geçenlerde bir kabus gördüm korku filmlerine taş çıkartır. Ama düşününce onun bile anlamı var ve bazen bu anlamlar çok basit ve gündelik ama buna rağmen hayatımızı etkileyen şeyler olabiliyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back