Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rüyada o gün olacakları görmek

PlatonFX

New member
Esenlikler, bugün tekrardan yaşadığım bir olayı size anlatmak istiyorum. Rüyamda bir arkadaşımı üzgün görüyorum ve kendisine soruyor ne olduğunu diyor ki: "sevgilimle ayrıldık gibi ". ( bana absürt gelmişti 5 yıllık bir ilişkileri vardı ve çok yakındalar) Uyandım sonrasında fakat rüya aklıma takılmıştı. Sabah her zamanki işlerimi hallettim ve bu arkadaşımı gördüm, morali ciddi oranda bozuktu ve başkalarına X kişisi neden üzgün dediğimde bilmiyoruz ama 1 2 gündür böyle dediler. X in yanına gittim dedim neyin var ne oldu, bana verdiği yanıt şuydu:" sevgilimle ayrıldık gibi". O an gerçekten şok oldum. Okuduğunuz için teşekkürler sorum şudur :
Son dönemde Lord Azazlin gücü çalışmasını yapıyor ve Lord Azazelden bana kehanetler konusunda yardım etmesini istemiştim bunun bir etkisi olabilir mi ?

Esenlikler, bugün tekrardan yaşadığım bir olayı size anlatmak istiyorum. Rüyamda bir arkadaşımı üzgün görüyorum ve kendisine soruyor ne olduğunu diyor ki: "sevgilimle ayrıldık gibi ". ( bana absürt gelmişti 5 yıllık bir ilişkileri vardı ve çok yakındalar) Uyandım sonrasında fakat rüya aklıma takılmıştı. Sabah her zamanki işlerimi hallettim ve bu arkadaşımı gördüm, morali ciddi oranda bozuktu ve başkalarına X kişisi neden üzgün dediğimde bilmiyoruz ama 1 2 gündür böyle dediler. X in yanına gittim dedim neyin var ne oldu, bana verdiği yanıt şuydu:" sevgilimle ayrıldık gibi". O an gerçekten şok oldum. Okuduğunuz için teşekkürler sorum şudur :
Son dönemde Lord Azazlin gücü çalışmasını yapıyor ve Lord Azazelden bana kehanetler konusunda yardım etmesini istemiştim bunun bir etkisi olabilir mi ?
Olabilir neden olmasın.

Bunu bir süredir düşünüyorum ve 'o gün olacak' şeyden ziyade olması çok muhtemel şeylerin enerjisine maruz kalıyor olabiliriz. Bu durumdayken arkadaşınız gibi, iyi kötü bağ kurduğunuz insanların enerjisini yorumluyor olabilirsiniz. Sonuç olarak siz onunla bu konuda daha önce konuşmadınız, fakat onun duygusal durumu belli başlı bir enerji yayıyor ve aranızdaki bağ dolayısıyla siz de bunu hissedebiliyorsunuz. Uyku esnasında ruhani konularda daha açığız diye biliyorum, bu sayede enerji okumak kimi zaman daha kolay oluyor.

Kehanet konusunda çalışmalarınıza devam edin, uyku-rüya durumlarından bir şeyler çıkabilir fakat uyanıkken bu şeyleri yapabiliyor olmak önceliğimiz olmalı.

Bir de emin olmasam da rüya olarak görülen şeylerde gerçekten biraz farklılık var gibi. Mesela ben aylar sonra yaşayacağım bir sağlık sorununu görüyorum, belki o rüyayı unutuyorum ve üstüne bile düşünmüyorum lakin aylar sonra aynı şey yaşanıyor. Bilinç kendi başına çok fazla şey yapabilir, eğer sürekli kanser olacağım derseniz kanser olabilirsiniz; benim durumum böyle değil, unuttuğum rüyalarda gördüğüm şeyleri dahi kayda değer sayıda yaşadım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back