Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rüyada Lord Hitler'i Görmek

Esenlikler,

Eğer rüyamı yorumlama konusunda bana yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Bugün rüyamda Lord Hitler'i gördüm. Kendisi bana karşı çok sevecen bir şekilde davrandı. Ben de aynı şekilde kendisine karşı çok sevecen bir şekilde davrandım. Gerçekten de onun pozitif enerjisini hissetmiştim.

Rüyamda bir Tanrıyı görmek ise hayatımda hiç yaşamadığım bir şeydi. Bugün bu güzel rüyanın ne anlama geldiği konusunda öğrenmeme yardımcı olursanız gerçekten de çok sevinirim.

Esenlikler,

Eğer rüyamı yorumlama konusunda bana yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Bugün rüyamda Lord Hitler'i gördüm. Kendisi bana karşı çok sevecen bir şekilde davrandı. Ben de aynı şekilde kendisine karşı çok sevecen bir şekilde davrandım. Gerçekten de onun pozitif enerjisini hissetmiştim.

Rüyamda bir Tanrıyı görmek ise hayatımda hiç yaşamadığım bir şeydi. Bugün bu güzel rüyanın ne anlama geldiği konusunda öğrenmeme yardımcı olursanız gerçekten de çok sevinirim.
Rüyalarımız bazı zamanlarda Tanrılarımızdan gelen özel mesajları içerebilse de genellikle bilinçaltımızda bulunan enerjiler, düşünceler ve anılar ile bağlantılıdır. Bu sebepten ötürü genellikle rüyalarımızın özel anlamları bulunmaz. Anlamı bulunan rüyalarımızı ise bizden veya Tanrılardan başka kimse net şekilde yorumlayamaz. Bir kişinin sizin rüyanızı yorumlayabilmesi için sizin zihninizi ve bilinçaltınızı okuyabiliyor olması lazım. Yine de bu kadar hoş ve sizde güzel enerjiler uyandıran bir rüya görmeniz oldukça güzel.

Esenlikler,

Esenlikler,
Bu olaya ben biraz daha farklı bir bakış açısı ile bakmak istiyorum. Şunu unutmamalısınız ki rüyalar tamamen kişiseldir bu da benim nacizene yorumumdur.
Lord Hitler , genellikle gücü, otoriteyi ya da baskıyı temsil eder. Onunla olumlu bir bağ kurduğunuz bir rüya, hayatınızdaki güçlü ya da etkili bir otorite figürüyle olan ilişkinizi yeniden değerlendirdiğinizi gösterebilir. Bu kişi baba,abi,anne,iş yerinde üst birisi ya da bir Tanrının size kurduğu otorite olabilir.Hayatınızda belki de otoriteye karşı bir cevap da arıyor olabilirsiniz bunu bir gözden geçirmeniz önerimdir.
Lord Hitler’i pozitif enerjili biri olarak hissetmek, bilinçaltınızın zıtlıkları birleştirme çabası olabilir. Bu, kendinizde ki ya da çevrenizde ki negatif olarak algılanan yönlere daha anlayışlı ve barışçıl yaklaşma isteğini ifade edebilir bir şeylerle savaşmayı bırakın olduğun gibi kabullenin bazen bazı şeyler böyle olmalıdır çünkü.Tanrılarımız rüyalarda genellikle ilahi bir rehberliği, korunmayı ya da anlam arayışını temsil ederler belki de onun yolundan gitmeniz için bir işarettir bu. Lord Hitler’i görmek, bilinçaltınızdaki hayata ya da başka bir şeye karşı anlam arayışıyla birlikte ahlaki veya kişisel çatışmalarınızın kafanızdaki kavgaların bir yansıması olabilir.

Esenlikler,

Ben çok eski bir Lord Hitlerciyim öyle rüya bende 25 sene evvel gördüm, kavgam kitabı vardı, Hitlerin bende onu okumuştum, ozamanlar rüyam da musolliniyi Hitleri bizim evde görmüştüm, rüyam da

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back