Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Rünler nasıl kullanılır?

Hype0

Member
Esenlikler.

İrade ve özgüven için sowilo rününü kullanmak istiyorum ne yapmam gerek? Aynı anda birden fazla rün kullanılabilir mi?

Hype0 said:
Esenlikler.

İrade ve özgüven için sowilo rününü kullanmak istiyorum ne yapmam gerek? Aynı anda birden fazla rün kullanılabilir mi?

Esenlikler,

Rünün titretilişine buradan bakılabilir.

Rünlerin çoğaltılması enerjiyi bölecektir. Eğer çok büyük tekrarlar niyeti yok ise 1 ya da 2 rün idare edecektir. Sowilo rünü, 16 veya katları (Güneş'in sayıları 36 ve 111 de olur) kadar titretilebilir. Ondan sonra 10 kez özgüven için olumlama yapılmalı ve AUM titreşimiyle seans bitirilmelidir, büyüler bu şekilde yapılır.

İyi geceler.

Bright Truth said:
Hype0 said:
Esenlikler.

Esenlikler,

Rünlerin çoğaltılması enerjiyi bölecektir. Eğer çok büyük tekrarlar niyeti yok ise 1 ya da 2 rün idare edecektir. Sowilo rünü, 16 veya katları (Güneş'in sayıları 36 ve 111 de olur) kadar titretilebilir. Ondan sonra 10 kez özgüven için olumlama yapılmalı ve AUM titreşimiyle seans bitirilmelidir, büyüler bu şekilde yapılır.

İyi geceler.

Geri dönüş için teşekkürler. Her rünün kaç kez tekrar edileceğini öğrenebileceğim bir link var mı? Yoksa Fehu rününü de söyleyebilir misin.

Saygılar.

Hype0 said:
Bright Truth said:
Hype0 said:
Esenlikler.

Esenlikler,

İyi geceler.

Geri dönüş için teşekkürler. Her rünün kaç kez tekrar edileceğini öğrenebileceğim bir link var mı? Yoksa Fehu rününü de söyleyebilir misin.

Saygılar.

Rünün numarası kadar ya da onun katları kadar titretiyorsun. https://satanisgod.org/www.angelfire.com/empire/serpentis666/Odin.html

Bu Fehu için 1, dolayısıyla 1 ve katları kadar titretmelisin; yani bu sadece Fehu için geçerli olarak “istediğin kadar” oluyor haliyle. Mesela 10 kez olabilir.

Rünleri yeni kullanmaya başlayacak birisi olarak;

Anladığım kadarıyla ilk olarak hangi rünü titretmek istiyorsak mesela Lögr rünü 21 veya katları kere titretiyoruz ardından istediğimiz sayı kadar mı yoksa belli bir sayısı mı var olumlama yapıyoruz -bu olumlamaları kendimiz mi oluşturuyoruz yoksa belli başlı olumlamalar mı var- ardından bir kere aum titretip bitiriyor muyuz

Ayrıca istediğimiz gün kadar mı yapacağız yoksa yine belli bir sayısı var mı

Luna Invictus said:
Rünleri yeni kullanmaya başlayacak birisi olarak;

Anladığım kadarıyla ilk olarak hangi rünü titretmek istiyorsak mesela Lögr rünü 21 veya katları kere titretiyoruz ardından istediğimiz sayı kadar mı yoksa belli bir sayısı mı var olumlama yapıyoruz -bu olumlamaları kendimiz mi oluşturuyoruz yoksa belli başlı olumlamalar mı var- ardından bir kere aum titretip bitiriyor muyuz

Ayrıca istediğimiz gün kadar mı yapacağız yoksa yine belli bir sayısı var mı

Esenlikler,

Evet rünlerin kullanımını doğru anlamışsınız.

Olumlama için de kendi olumlamanızı yaratacaksınız, örneğin aşk büyüsü için: "Pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak X bana aşık oluyor."

Olumlamalarda şimdiki zamanı kullanmak ve "pozitif, sağlıklı ve kalıcı olarak" kısmını eklemek oldukça önemlidir. Enerji sadece şimdiki zamanla yönlendirilebilir ve eğer pozitif ile sağlıklı kısmını eklemezseniz en kolay yolu seçip, sonu kötü biten bir şekilde amacı gerçekleştirebilir. Öbürü de kalıcılık için zaten ancak bunu sınav geçmek için olan bir çalışmada çıkarsanız da olur, her çalışmada olması gerekmiyor.

Olumlama sayısı da genelde 5-10 arası değişir.

1 = Kaynak, yaratım
2 = Bölünme, çoğalım
3 = 1+2, ilk mükemmel sayı
4 = İfade etme ve genişleme için bir sayı, oldukça kompleks bir sayıdır
5 = Yaratım ve bağlama, oldukça kompleks bir sayıdır
6 = Ruh ve madde, oldukça kompleks bir sayıdır
7 = Adalet, Karma, spiritüel sayı
8 = Sonsuzluk, süreklilik, güç
9 = İşleri bitirme, bitişlerin sayısı

10 ise kendi gördüğüm kadarıyla 8 ile 9'un bir birleşimi, hem arttırma hem de azaltmaya yönelik çok yönlü bir yapısı var. Genelde 8, 9, 10 kullanılır büyülerin sonundaki olumlamalarda. Bir şeyi azaltmaya yönelik çalışmalarda 9 ile 10, arttırmaya yönelik çalışmalarda da 8 ile 10'u tavsiye ediyorum.

İyi günler.

1 = Kaynak, yaratım
2 = Bölünme, çoğalım
3 = 1+2, ilk mükemmel sayı
4 = İfade etme ve genişleme için bir sayı, oldukça kompleks bir sayıdır
5 = Yaratım ve bağlama, oldukça kompleks bir sayıdır
6 = Ruh ve madde, oldukça kompleks bir sayıdır
7 = Adalet, Karma, spiritüel sayı
8 = Sonsuzluk, süreklilik, güç
9 = İşleri bitirme, bitişlerin sayısı

10 ise kendi gördüğüm kadarıyla 8 ile 9'un bir birleşimi, hem arttırma hem de azaltmaya yönelik çok yönlü bir yapısı var. Genelde 8, 9, 10 kullanılır büyülerin sonundaki olumlamalarda. Bir şeyi azaltmaya yönelik çalışmalarda 9 ile 10, arttırmaya yönelik çalışmalarda da 8 ile 10'u tavsiye ediyorum.

İyi günler.

Like butonu olsa şu yazıyı like'laydım Neyse konusu açılmışken bende zAsitR mantrasının telaffsuzunu merak ediyordum. Forumda neden hep büyüklü küçüklü harfleri?

z harfi arı vızzzlaması gibi mi?
A düz uzatarak
s harfi normal mi yoksa kabalistik mi?
i düz uzun heralde
t harfi ön üst ve altı dişlerin arasında dilimzi hafif ısırarak t ve z sesi ttzzz, olarak mı?
R vurgulu

Perla said:
Like butonu olsa şu yazıyı like'laydım Neyse konusu açılmışken bende zAsitR mantrasının telaffsuzunu merak ediyordum. Forumda neden hep büyüklü küçüklü harfleri?

z harfi arı vızzzlaması gibi mi?
A düz uzatarak
s harfi normal mi yoksa kabalistik mi?
i düz uzun heralde
t harfi ön üst ve altı dişlerin arasında dilimzi hafif ısırarak t ve z sesi ttzzz, olarak mı?
R vurgulu

Esenlikler,

Bu mantrayı araştırdığımda modern Sanskritçe'den geldiğini ve etkilerinin bilinmediğini gördüm. Bu yüzden kullanmanız tehlikeli olacaktır.

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back