Esenlikler. İçinde bulunduğunuz durumun bir problem olduğunu fark edip bu sorunu düzeltmek için çaba göstermenizi takdir etmekle beraber istisnaların kaideyi bozmadığı kanaatindeyim. Bakın mesela siz psişik vampir olup, bu durumun değiştirilebilecek bir şey olduğunu bilerek kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Zaten Spiritüel Satanizm'in amacı da bu, hiç birimiz 10/10'luk kusursuz insanlar değiliz fakat zayıf noktalarımızı değiştirmeye çalışıyoruz. Örnek vereyim, birisi ruhani açıdan çok zayıftır ve bu yönünü güçlendirmeye çalışır, bir diğeri de psişik vampir özellikleri gösterir ve bu yönünü kapatıp gezegenlerden vs. enerji çekmeye çalışır. Sizin kendinizi geliştirmeniz çok güzel, fakat genele baktığımızda bu yönünü kendi çıkarları için kullanıp bulunduğu çevreyi yaşanmaz hale getiren kişiler çok daha fazla. Üstelik başka birisinin enerjisini çekmek hiç etik değil. Sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz ve insanlar bir tutam enerjiyle ömürlerini geçiriyorlar, onu da ellerinden aldığınızda belki masum bir insanın hayatını daha kötü hale getirmiş olacaksınız.
Hayatımda bu tarz enerji emen pek çok kişiyle tanıştım, hepsi de hayatımı oldukça kötü yönde etkiledi. Bu yüzden genelleme yaparak konuşuyorum, yoksa psişik vampirliğin düzeltilebilir bir sorun olduğunu bilip kendini iyileştirmeye çalışan insanlarla hiç bir sorunum yok. Siz de bir psişik vampir olabilirsiniz, fakat güç meditasyonlarınızı düzenli olarak yaparak, çakralarınızı güçlendirerek ve RTR yapıp ruhani savaştaki yerinizi belli ederek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz, zaten bu süreç içinde tanrılar da size yardım edecektir.