Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Programım

Gold Serpent

New member
Öncelikle günlük programımı paylaşmak istiyorum.

*Aura Temizliği-Koruma Aurası-Boşluk meditasyonu
*Çakra meditasyonları
*Kundalini yoga
*Epifiz bezi meditasyonu
*Ruhun kanatları meditasyonu

Bunların hepsini aksatmadan yapıyorum fakat çakra döndürme meditasyonunu listeden çıkardım; çok zor ve zaman alıcı oluyor benim için. Neredeyse 1 yıldır SS'im ve şunu söylemeliyim ki epifiz bezi meditasyonu cidden çok etkili. Hem kafada bıraktığı hoş enerji hissiyatı olsun, hem de şöyle bir artısı oldu bana: Gördüğüm rüyaları neredeyse %100 unuturdum, fakat sanki 1 dakika önce görmüşüm gibi net bir şekilde aklımda kalıcı görüntülerini hatırlayabiliyorum.

Şunu da söylemek istiyorum ki, Kundalini Yoga'nın 7. hareketinde yılan sesi yankılanıyor kulaklarımda; hiç böyle bir şey duymamıştım daha önce. Artık her 7. harekette duyar oldum. Bu, geliştiğimin bir göstergesi mi? Bir ara kundalini yogayı gece yapıp uyuduğum zaman rüyamda siyah, kocaman bir kral pitonun üstüme sarmalanıp yattığını gördüm. Ben uyanınca o da uyandı; sonrasını hatırlamıyorum. Umarım bu iyiye bir işarettir.

Programım şu an sade, verimli ve güzel geçiyor. Eklemem için tavsiye ettiğiniz bir şeyler varsa yanıtlarınızı beklerim, sevgili SS kardeşlerim🤍.

Bu arada küçük bir soru acaba Lord Raum'un Güç Ritüeli'nin hala çalışan bir link i varmı gerçekten bende çok iyi bir his bıraktı tekrar yapmak istiyorum ve site nın açılması ne kadar sürer bilmiyorum o yüzden yazıyım dedim.

Esenlikler,

Çakralarınızın sağlıklı işlemesi için çakra döndürmeyi yapmalısınız. Uzun sürse bile biraz zaman ayırmanız iyi olacaktır.

Programınız dengeli görünüyor ancak hazırsanız yavaş yavaş, kendinizi geliştirme amaçlı diğer orta seviye meditasyonları da eklemenizi öneririm. Siz kendinizi daha iyi tanırsınız, bu yüzden içinizdeki sesi dinleyin ve objektif bir şekilde kendinizi yorumlayın. Önümüzde uzun bir yol var, acele etmeye gerek yok.

İyi günler dilerim.

Esenlikler,

Çakralarınızın sağlıklı işlemesi için çakra döndürmeyi yapmalısınız. Uzun sürse bile biraz zaman ayırmanız iyi olacaktır.

Programınız dengeli görünüyor ancak hazırsanız yavaş yavaş, kendinizi geliştirme amaçlı diğer orta seviye meditasyonları da eklemenizi öneririm. Siz kendinizi daha iyi tanırsınız, bu yüzden içinizdeki sesi dinleyin ve objektif bir şekilde kendinizi yorumlayın. Önümüzde uzun bir yol var, acele etmeye gerek yok.

İyi günler dilerim.
Esenlikler,

Teşekkür ederim tavsiyeniz için yani yavaş yavaş programa dahil edicem yakında çakra döndürmeyi de. Orta seviye meditasyonlar için ise güzel bir tarih te başlamayı düşünüyorum plan yapıcam onun için de.

Sağlıcakla kalın iyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back