Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Playboi Carti

00mans0n

New member
Esenlikler

Playboi carti sizce cidden satanist mi yoksa satanizmi estetik için mi kullanıyor ?

Vücudunda birçok satanist sembole rastlayabilirsiniz.
Fas1ZVBWIAEkLUX.jpg

Ensesindeki Satan yazısı.

0016376bcd064b1f71827f3d756827a7.jpg

Birçok antichrist sembol
372e9vg5a3md1.jpeg

Omuzlardaki Ters Haç ve Pentagram kolyesi

Bu olay ise adin ross adındaki yahudi kick yayıncısının yayınına gelip 1 saat için 2 milyon dolara anlaştıkları yayında dans edip parayı alıp sohbet dahi etmeyip lavuğu dolandırıp kaçıyor. XD

Ödül Konuşmasında mavi renk giymesi dikkatimi çekti bunu tanrıya şükran olarak düşünüyorum. (veya çok derin düşünüyorum)

Estetiği anlamanız için birkaç müzik videosu bırakıyorum.

Peki dostlar sizlere soruyorum playboi carti sizce cidden satanist mi yoksa bütün bunlar estetik üzerine mi kurulu ?

Hey hey yoo bro bugünler de bunlara çok merak sardın neler oluyor mannnn 👊
SS olduğunu düşünmüyorum genelde bu tarz şeyler çizen ve takanlar aksesuar moda veya estetik için yapıyor
bir gün eve giderken minibüse binmiştim çocuğun çantası full 666 ve satan işaretleri ile doluydu onların Şeytana olan bakış açısı biraz farklı oluyor SS veya SS'liği bildiklerinden değil

benim sadece tek bir merakım var bu adamlar pantolonu niye böyle giyiyor ?
resim_2025-04-07_150759946.png
resim_2025-04-07_150813540.png
resim_2025-04-07_150833429.png

SS olduğunu düşünmüyorum genelde bu tarz şeyler çizen ve takanlar aksesuar moda veya estetik için yapıyor
bir gün eve giderken minibüse binmiştim çocuğun çantası full 666 ve satan işaretleri ile doluydu onların Şeytana olan bakış açısı biraz farklı oluyor SS veya SS'liği bildiklerinden değil

View attachment 6677View attachment 6678View attachment 6679
Parasızlıktan çocuk pantolunu almış, ekonomik kriz var millet ne yapsın herşey pahallı, bir pantolon dünya para devlet niye bunlara sahip çıkmıyor

Zevist olan birisinin çocuğuyla 9 ay görüşmeyecek kadar kötü bir baba olabileceğini düşünmüyorum. Aynı zamanda ırk karıştırdı. Bu dramaların tartışma yeri değil burası tabii ki, o yüzden hayır değil diyip geçiyorum.

Şeytan, gothic subculturelerde ölüm ile ilişkilendirildiğinden çokça kullanılıyor. Gothic subcultureler ile gothic rock-metal'e geçiyor ve buradada karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Esenlikler

Playboi carti sizce cidden satanist mi yoksa satanizmi estetik için mi kullanıyor ?

Vücudunda birçok satanist sembole rastlayabilirsiniz.
Fas1ZVBWIAEkLUX.jpg

Ensesindeki Satan yazısı.

0016376bcd064b1f71827f3d756827a7.jpg

Birçok antichrist sembol
372e9vg5a3md1.jpeg

Omuzlardaki Ters Haç ve Pentagram kolyesi

Bu olay ise adin ross adındaki yahudi kick yayıncısının yayınına gelip 1 saat için 2 milyon dolara anlaştıkları yayında dans edip parayı alıp sohbet dahi etmeyip lavuğu dolandırıp kaçıyor. XD

Ödül Konuşmasında mavi renk giymesi dikkatimi çekti bunu tanrıya şükran olarak düşünüyorum. (veya çok derin düşünüyorum)

Estetiği anlamanız için birkaç müzik videosu bırakıyorum.

Peki dostlar sizlere soruyorum playboi carti sizce cidden satanist mi yoksa bütün bunlar estetik üzerine mi kurulu ?
Vücudunda satanik dövmeler bulunduran herkes satanist değildir dostum. Eğer bir ünlünün vücudundaki dövmelerinden ya da bazı hareketlerinden dolayı satanist olup olmadığını merak ediyorsan, bunu anlamanın basit bir mantıksal yolu var.

''Bu kişi hala yaşıyor mu? Yaşıyorsa aklı yerinde mi?''

Diyelim ki bu kişi gerçekten bizim gibi satanist. Iguana dostlarımız ve yahudiler sence onu bu kadar rahat bırakırlar mıydı? Alacağı saldırılar yüzünden kafayı yemiş halde olurdu şu an. (Çok da sağlıklı birisi değil zaten.) Ya da en basitinden sözde bir ''gangster çatışmasına'' ya da ''drive by shooting e'' kurban giderdi. Biz neden bu kadar gizliliğimize dikkat ediyoruz? Gizli olmamız havalı diye ya da canımız öyle istediği için değil.

Doğru bir satanist ben satanistim diye ortalık yerde bağırmaz. Bizim yaptığımız gibi bunu gizler.

View attachment 6677View attachment 6678View attachment 6679
dalga geçer gibi yanıt vermene gerek yoktu dostum sadece tarzını beğendiğim bir sanatçının gerçekten satanist olup olmadığını merak etmiştim.Lol oynamaktan toxicliğini forma taşımışsın biraz sakin ol

Vücudunda satanik dövmeler bulunduran herkes satanist değildir dostum. Eğer bir ünlünün vücudundaki dövmelerinden ya da bazı hareketlerinden dolayı satanist olup olmadığını merak ediyorsan, bunu anlamanın basit bir mantıksal yolu var.

''Bu kişi hala yaşıyor mu? Yaşıyorsa aklı yerinde mi?''

Diyelim ki bu kişi gerçekten bizim gibi satanist. Iguana dostlarımız ve yahudiler sence onu bu kadar rahat bırakırlar mıydı? Alacağı saldırılar yüzünden kafayı yemiş halde olurdu şu an. (Çok da sağlıklı birisi değil zaten.) Ya da en basitinden sözde bir ''gangster çatışmasına'' ya da ''drive by shooting e'' kurban giderdi. Biz neden bu kadar gizliliğimize dikkat ediyoruz? Gizli olmamız havalı diye ya da canımız öyle istediği için değil.

Doğru bir satanist ben satanistim diye ortalık yerde bağırmaz. Bizim yaptığımız gibi bunu gizler.
Çok haklısın, zaten artık satanizmle ilgili dövme yaptırmayanı ünlüdan saymıyorlar. Doja Cat de aynı, demons diye şarkı falan çıkardı. Kız kaç yaşında ergenliğini yaşıyor.

Ruhani sembollerin olduğu dövmeleri "aykırı" olmak için kullanıyorlar bence.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back