Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Piromansi

Gold Serpent

Member
Nasıl öğrenebiliriz bu kehanet yorumlama biçimini? Site içinde bunu öğreten Tanrı'lar var Lord Raum've Furcas'fakat bunu öğrenmek için her hangi başka bir kaynak daha varmı? Yada bu bölümde usta olan bilen birisi, bilgilerinizi paylaşmanızı çok isterim değerli kardeşlerim.

Nasıl öğrenebiliriz bu kehanet yorumlama biçimini? Site içinde bunu öğreten Tanrı'lar var Lord Raum've Furcas'fakat bunu öğrenmek için her hangi başka bir kaynak daha varmı? Yada bu bölümde usta olan bilen birisi, bilgilerinizi paylaşmanızı çok isterim değerli kardeşlerim.
Tanrılarla mum kullanarak iletişime girmek başlangıç için iyi olur.

Ateş meditasyonuyla başlayabilirsiniz. Odağınızı ateşin kehanet yönüne çekince yavaştan imgeler görmeye başlayacağınızı düşünüyorum. Bahsettiğiniz Tanrı'larımızdan öğrenmeniz sizin için harika olacaktır. Ben daha çok rüzgara odaklanıyorum, piromanside kişisel olarak çok yardımcı olamam ama rüzgarla ilgili çalışmalara merak salarsanız yazabilirsiniz.

Ateş meditasyonuyla başlayabilirsiniz. Odağınızı ateşin kehanet yönüne çekince yavaştan imgeler görmeye başlayacağınızı düşünüyorum. Bahsettiğiniz Tanrı'larımızdan öğrenmeniz sizin için harika olacaktır. Ben daha çok rüzgara odaklanıyorum, piromanside kişisel olarak çok yardımcı olamam ama rüzgarla ilgili çalışmalara merak salarsanız yazabilirsiniz.
Alev Meditasyonu diye bişey varmış şimdi gördüm sitede, burdan başlarım geliştiğimde de bu başlığı güncellerim. Rüzgara ilgim var evet bir ara Levistasyon için bir başlık açmıştım yoğun olduğum için bu çalışmam Yaz mevsimine kaldı. Ne tür başka çalışmalar var bilmiyorum rüzgarla ilgili "Levistasyon" haricinde.

Ama öğrenmekte isterim açıkçası.

Ufak bir tecrübemi aktarmak istiyorum. Nasıl olduğunu bilmediğim şekilde insanları ilk gördüğümde bile onlarla alakalı bir şeyleri anlayabiliyorum. Bir defasında birisinin mesela annesinin hasta olup olmadığını sormuştum ve tutmuştu, bu kişilik özellikleri de olabiliyor. Bunu falda çok daha iyi yapabiliyorum ve muazzam derecede insanları tanıma fırsatı veriyor. Diğer yöntemlerini denediğimde ve yukarıdakilerin neredeyse her zamanında yoğunlaştığımda hiçbir şey yapamıyorum. Sezgilerime odaklandığımda bir sonuç çıkaramıyorum. Ama boşverip zihnimi sessizleştirdiğimde direkt imgesel olarak bir şeyler beliriyor zihnimde.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back