Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Para Büyüsü Deneyimlerim;

St Ramiss

Member
Para büyüsü deneyimlerim;

Esenlikler sevgili dostlarım, ablalarım ve abilerim.
Spiritüel Satanizme geri dönerken nasıl bir halde olduğumu az çok bu forumun yüksek üyeleri ve siz değerli insanlar biliyordur. Pes etmedim. Çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Yıprandığım zamanlar oldu. Acı çektiğim zamanlar oldu. Herkes gibi. Meditasyonlara başladıktan sonra para büyüsü yapmaya başladım ve evet 40 günlük para büyümü pes etmeden tamamladım. Sevgili Tanrı ve Tanrıçalarımızın çok yardımı oldu tabii. Bu ay en az 50 saat mesai yapmışım. Maddi anlamda sevgili biyolojik ailemin de sevgili Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız sayesinde yardımı dokundu. Bir kaç ay içinde maddi olarak düzelmeye başlayacağımı zannediyorum. Harcadıklarım genelde bana geri döndüğünü fark ediyorum ve bu beni mutlu ediyor. Kısacası durumum önceki yaşantımdan çok daha mükemmel duruma ilerliyor. Sevgili ailem demek istediğim lütfen pes etmeyin ve ne gerekiyorsa yapın. Şimdi sağlık çalışmasına başladım bakalım buradaki deneyimlerim neler olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum 🙏.

Teşekkür ederim

Para büyüsü deneyimlerim;

Esenlikler sevgili dostlarım, ablalarım ve abilerim.
Spiritüel Satanizme geri dönerken nasıl bir halde olduğumu az çok bu forumun yüksek üyeleri ve siz değerli insanlar biliyordur. Pes etmedim. Çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Yıprandığım zamanlar oldu. Acı çektiğim zamanlar oldu. Herkes gibi. Meditasyonlara başladıktan sonra para büyüsü yapmaya başladım ve evet 40 günlük para büyümü pes etmeden tamamladım. Sevgili Tanrı ve Tanrıçalarımızın çok yardımı oldu tabii. Bu ay en az 50 saat mesai yapmışım. Maddi anlamda sevgili biyolojik ailemin de sevgili Tanrılarımız ve Tanrıçalarımız sayesinde yardımı dokundu. Bir kaç ay içinde maddi olarak düzelmeye başlayacağımı zannediyorum. Harcadıklarım genelde bana geri döndüğünü fark ediyorum ve bu beni mutlu ediyor. Kısacası durumum önceki yaşantımdan çok daha mükemmel duruma ilerliyor. Sevgili ailem demek istediğim lütfen pes etmeyin ve ne gerekiyorsa yapın. Şimdi sağlık çalışmasına başladım bakalım buradaki deneyimlerim neler olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum 🙏.
Para büyüsünü de atma şansın var mı?

Para büyüsünü de atma şansın var mı?
Kısa bir araştırma yaparak başka büyüleri de görme şansına sahip olabilirsiniz. Spiritüel satanizm sayfamıza girip arama kısmına girip para büyüleri veya aradığınız başka şeyler hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Joy Of Satanas Türkiye sayfasında da aynı şekilde arama kısmına aradığınız veya merak ettiğiniz büyüleri, çalışmaları veya ritüelleri, aradığınız şeyleri bulabileceğinizi düşünüyorum.

yaklaşık 80 gündür falan ben de para büyüsü yapıyorum. gerçekten katkısı oldu. çok basit bir çalışma yapıyorum gerçi, ülkenin durumunu göze aldığımızda gerekli bence.
Bendemi yapsam birde üzerine sayısal loto oynasam, hem ruhani çalışma hem dünyevi çalışma işe yaradı mı sizde?

Hiç para büyüsü denemedim. Bu yıl Jüpiter karelerinden birini para büyüsü için kullanıcam bakalım ne olacak.

Ben ikili opsiyon yapıyorum. ben para konusunda napmaliyım, birde islamdaki gibi bizede haram veya kirli para varmı? Çalışıyorum yada ikili opsiyondan para kazanıyorum bereketini göremiyorum benim param değilde başka insanların parası gibi geliyor.
Ben irademi kontrol etmek istiyorum çünkü bizim işte irade çok önemli
Hangi çakra acaba?
Esnekliklerle

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back