Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Oruç tututmadigim icin beni şikayet eden bir kac minik müslüman

lovesprit

New member
Sinifim da oruc tutmadigim icin yemek yiyordum ama yine de saygimi korumak icin duvara bakarak yiyorum. Yine de beni gidip "sinifta oruc tutmayan kafirler var" diyerek sikayet etmisler,ogretmenle ve kizlarla kavga ettim ama daha fazlasini yapmak istiyorum cunku cok sinir bozucular

Öğretmen bu duruma neden karışıyor ki ? ben olsam şikayet ederim sonuçta laik bir ülke de yaşıyoruz üniversite de böyle bir durum yaşamadım hatta hoca kendisi diyor gidin yemek yiyin diye :D ama lisede böyle aptallar vardı sen kafir misin yemek yiyorsun ? falan diyorlardı bende evet dostum kafirim başka soru ? diyip afiyetle gözlerinin içine bakarak yiyordum tabi siz daha dikkatli olun herkes kendini savunamayabilir ben boyun eğmeyi seven birisi değilim dışarıda o yüzden böyle bir kişiliğim var yine gündelik hayatınıza devam edin yemeğinizi yiyin sakınmayın hocalar yine aynısını yaparsa şikayet edin ve unutmayın ki hayatınızda gördüğünüz her aptala elinizi şıklatıp zeka bile verseniz dünya da cehalet yine bitmez çünkü genelde cahil insanlar onlarca çocuk yapıp eğitmedikleri için çok normal

Sinifim da oruc tutmadigim icin yemek yiyordum ama yine de saygimi korumak icin duvara bakarak yiyorum. Yine de beni gidip "sinifta oruc tutmayan kafirler var" diyerek sikayet etmisler,ogretmenle ve kizlarla kavga ettim ama daha fazlasini yapmak istiyorum cunku cok sinir bozucular

Allah'ın merhametinden bahsetmeyi deneyebilir ve kandırılıp kandırılmadıklarını görebilirsiniz. Onlara şunu söylemeyi deneyin: 'Ne yazık ki ciddi bir hastalığım var ve yemek yemeden çok uzun süre kalırsam öleceğim ve tüm gücümle Allah'a hizmet edemeyeceğim. Allah'ı seviyorum ve onun merhametini umuyorum ki yaşamaya devam etmek ve bu hayatımı Allah'a vermek için asgari düzeyde yiyebileyim'. Bakalım işe yarayacak mı?

"Mağrur" müslümanlar çevrelerine saygı duymazken "saygı, saygı, saygı" diye ağlayıp kendilerinden üst gördükleri varlıkara(burada öğretmen oluyor) yalvarmayı severler. Bu sadece son 41 yılda olan şeyin küçük bir örneği.

Sanırım onlar ve siz daha gençsiniz; bunu abartmayın ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize dikkat edin. O kızlarla dost olmaz zorunda değilsin ama diğer arkadaşlarına dikkat et. Bu değerlidir.

Öğretmen size bir uyarı falan vermedi değil mi? Birisi çocuğumu oruç tutmadığı için uyarsa onu naparım bilmiyorum.

It's nice new name Seguace. I'm happy to see you here; forums of Türkiye.

Allah'ın merhametinden bahsetmeyi deneyebilir ve kandırılıp kandırılmadıklarını görebilirsiniz. Onlara şunu söylemeyi deneyin: 'Ne yazık ki ciddi bir hastalığım var ve yemek yemeden çok uzun süre kalırsam öleceğim ve tüm gücümle Allah'a hizmet edemeyeceğim. Allah'ı seviyorum ve onun merhametini umuyorum ki yaşamaya devam etmek ve bu hayatımı Allah'a vermek için asgari düzeyde yiyebileyim'. Bakalım işe yarayacak mı?
Neden böyle demek zorundayız ki? biz esirmiyiz, ben açık açık yiyorum içiyorum allahada inanmiyorum muhamede, inanmadığım içselleştirmedigim bir dine neden yağ çekeceğim, bu ne zamana kadar sürecek, bu yobazların yüzüne yüzüne haykırmak istiyorum, bu ülke laik hukuk devleti , din ve vicdan özgürlüğü var, islama inanmiyorum ve özgürce yer içerim, gerekirse bira içerim şarapta içerim piftekle , arkadaşlar 5 gündür domuz gribi olmuşum anca kendime gelebildim hepinize Esenlikler

Öğretmen bu duruma neden karışıyor ki ? ben olsam şikayet ederim sonuçta laik bir ülke de yaşıyoruz üniversite de böyle bir durum yaşamadım hatta hoca kendisi diyor gidin yemek yiyin diye :D ama lisede böyle aptallar vardı sen kafir misin yemek yiyorsun ? falan diyorlardı bende evet dostum kafirim başka soru ? diyip afiyetle gözlerinin içine bakarak yiyordum tabi siz daha dikkatli olun herkes kendini savunamayabilir ben boyun eğmeyi seven birisi değilim dışarıda o yüzden böyle bir kişiliğim var yine gündelik hayatınıza devam edin yemeğinizi yiyin sakınmayın hocalar yine aynısını yaparsa şikayet edin ve unutmayın ki hayatınızda gördüğünüz her aptala elinizi şıklatıp zeka bile verseniz dünya da cehalet yine bitmez çünkü genelde cahil insanlar onlarca çocuk yapıp eğitmedikleri için çok normal
afiyet olsun

Neden böyle demek zorundayız ki? biz esirmiyiz, ben açık açık yiyorum içiyorum allahada inanmiyorum muhamede, inanmadığım içselleştirmedigim bir dine neden yağ çekeceğim, bu ne zamana kadar sürecek, bu yobazların yüzüne yüzüne haykırmak istiyorum, bu ülke laik hukuk devleti , din ve vicdan özgürlüğü var, islama inanmiyorum ve özgürce yer içerim, gerekirse bira içerim şarapta içerim piftekle , arkadaşlar 5 gündür domuz gribi olmuşum anca kendime gelebildim hepinize Esenlikler

Siz köle değilsiniz.
Onlar köle.
Ve bir köle kendi kişisel iradesine göre hareket etmez. Bir köle efendisinin istediği gibi hareket eder.
İslami Allah, bu kölelerden biri tarafından öldürüldüğünüzü görmekten büyük zevk alacaktır.
Eğer orijinal Tanrıları geri getirmek için yaşamaya devam ederseniz İslami Allah çok üzülür.
İslam Allah'ı, kullarından birinin size saldırmak için bahane bulmasını dört gözle bekler. Allah sizden ve dünyanın iyiliği için yapabileceklerinizden çok korkuyor. Dünya sizin okulunuzdan çok daha büyüktür. Allah sizin okulunuzla ilgilenmiyor. Ama dünya üzerindeki İslami hâkimiyetini kaybederse çok üzülür.

Siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Onlar köle.
Ve bir köle, kendi kişisel niyetine göre hareket etmez. Bir köle efendisinin istediği gibi hareket eder.
İslami Allah, bu kölelerden biri tarafından öldürüldüğünüzde büyük kazanç elde edebileceğinizi görür.
Eğer orijinal Tanrıları geri getirmek için yaşamaya devam ediyorsanız İslami Allah çok üzülür.
İslam Allah'ı, kullarından birinin boyutuna saldırmak için bahane bulmasını dört gözle bekliyoruz. Allah'tan ve dünyanın iyiliği için yapabileceklerinizden çok eminsiniz. Dünya okulunuzdan çok daha büyük. Allah sizin okulunuzla ilgilenmiyor. Ama dünya üzerindeki İslami hâkimiyetinizi kaybedense çok üzülür.
O konudada haklısınız bazen akıllı olmak gerekiyor, ben bu konuda çevremde kafir olarak anılıyorum, insanlarla aram iyi değil din konusunda

Böyle şeyler konuşucak konu açıcak ve düşünücek kadar düşmeyin. Okulda olan saçma sapan bir şey için ayrıca insanların sana saygı duymaması olgunluk dışı ve madem bir Satanistsin olgunluğunu korumalı ve doğru düşünmelisin , daha fazlasını yapmak istiyorum vs. onlardan farkın ne olucak ? din uğruna birbirine zarar verenlerden farksız duruma düşmeyin

İmamhatibe mi gidiyorsun? 9. Sınıfta Kız imam hatipteydim. Tek kelimeyle iğrençti. Kurancı bunca yıldır çalışıyorum şimdi anladım kadının yeri eviymiş falan diyordu. Taşındım da kurtuldum, imkanın varsa akıl sağlığın için nakil falan al.

Kendini riske atma, unutmuş gibi yapsaydın keşke. "Aa oruçtum ben falan gibi" ben çok yapıyodum

Burada fazla bir düşünce sürecine gerek yok. Ya okula gitmeden önce kahvaltı yapın ya da yemeğinizi dışarıda veya kantinde yiyin.

Bazı sınıflarda ya da okullarda bu problem olmayabiliyor, bazılarında problem yaratıyor. Oradaki kitleye bağlı. Kendinizi zor duruma sokmanız anlamsız olur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back