Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Odaklanamıyorum

Aest

New member
Geçen gün meditasyon yapmak için oturup aura temizliği bile yapamadan kalktım, saate baktıktan sonra da farkettim ki 30 dakikadır meditasyon yapmaya çalışıyormuşum. Son günlerde de pek verimli gitmiyor meditasyonlarım. Ne enerjiyi hissedebiliyorum ne de odaklanabiliyorum, bunun için yapabileceğim bir şey var mıdır?

Başlangıç aşamasında bu tür durumlar oldukça olağandır; sürece sabır gösterin ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanın. Gün içerisinde dikkatinizi dağıtan ve odaklanmanızı engelleyen alışkanlıklardan kaçının; zihinsel odaklanma gerektiren faaliyetlere yönelin. Bu, gelişiminize katkı sağlayacaktır.

Geçen gün meditasyon yapmak için oturup aura temizliği bile yapamadan kalktım, saate baktıktan sonra da farkettim ki 30 dakikadır meditasyon yapmaya çalışıyormuşum. Son günlerde de pek verimli gitmiyor meditasyonlarım. Ne enerjiyi hissedebiliyorum ne de odaklanabiliyorum, bunun için yapabileceğim bir şey var mıdır?
Hiç unutmam 40 günlük programa başladığım ilk gün meditasyonum 52 dakika sürmüştü... Sanırım meditasyon sırasında dikkatin kayboluyor aklın daha başka yerlere gidiyor bilmiyorum ama boşluk meditasyonuna biraz daha yoğunlaşabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back