Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

New age akımlar yüzünden kafa karışıklığı

Baron Hope Von Blossom

Well-known member
Esenlikler

JoSta henüz kimlikleri açıklanmamış tanrı/çalar var ve ben (kendime yakın hissettiğim) yunan tanrılara dua etmek için onların sıfatlarını vesaire araştırken new age kaynaklarla karşılaşıyorum ve bu kaynakların içerisinde onlara atfedilmiş dualarda var ve bu dualar new age olduğu için ve çoğu wicca ve kısaca bu hazır olmuş duaları kullanabilir miyim ? Sonuçta onlar pagan tanrı/çalarımız ve dua etmek onlarla iyi ilişkiler kurmak için bir yol ve wicca flnda olsa bu duaları okusam mı yoksa kendim mi dua hazırlamalıyım bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olur musunuz ?

Esenlikler,

Bu duaların içeriklerinden bağımsız olarak kendiniz dua etmeniz daha iyidir. Unutmayın, dualar, tanrılarla aramızda köprü kurar. İçinizden gelen bir dua yerine neden hazır bir dua arıyorsunuz?

İyi geceler.

Bright Truth said:
Esenlikler,

Bu duaların içeriklerinden bağımsız olarak kendiniz dua etmeniz daha iyidir. Unutmayın, dualar, tanrılarla aramızda köprü kurar. İçinizden gelen bir dua yerine neden hazır bir dua arıyorsunuz?

İyi geceler.

Yok hayır yani onlara dua edebilmek için sıfatlarını fln araştırırken karşılaştım bu dualarla yani bende o duaları fln referans alarak bir dua oluşturabilir miyim diye sorucaktım ama yorgunken yazdığımdan ve acele ettiğimden tam olarak anlatamadım kusura bakmayın

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back