Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Negatif enerji ve huzursuzluğa karşı hangi meditasyon ya da ritüel yapılmalı ?

Xaji

New member
Merhaba dostlarım hepinize esenlikler dilerim umarım hepinizin günleri güzel geçiyordur
Negatiflik ve huzursuzlukla ilgili bir soru sormak istedim bu genelde evde de olsa dışarıya çıktığımda daha fazla yaşıyorum belki bazılarınız yaşıyordur bu durumu herkes bir gergin sinirli özellikle ırkçılık yapmak istemiyorum ama ülke'ye eğitimsiz ve garip insanlar doldu bu gidişle arapca da öğretirler okullarda heralde yaşıtlarımın genelde çevresi olur iyi kötü bir sevgilisi olur ama aynı şeyi kendim için söylüyemicem lanet gibi bir şey oldu bu yalnızlık ve huzursuzluk yalnızlığımı bastırmak için
Kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum kitap okumak müzik dinlemek film izlemek ya da oyun oynamak gibi tabi ki bunlarda tek başına bir yere kadar gidiyor bu sıkıntıya karşılık önerebileceğiniz bir şey varsa çok
memnuniyet duyarım meditasyon ritüel ya da sizin de sevdiğiniz bir aktivite hobi gibi türkçe sitede meditasyon ve ritüellerin nasıl yapılacağına bakıyordum ama şuan oraya girilemediği için nerden bakabilceğimi bilmiyorum teşekkürler şimdiden.

[Moderatör Notu: Yaşınıza işaret edebilecek herhangi bir şeyden bahsetmeyin.]

Bu aslında, her şeyi kişisel bir yük olarak üzerinize almanızla ilgilidir. Hayatta pek çok olumsuz olay yaşanıyor ve moral bozucu durumlar var; ancak sonuçta hayat devam ediyor ve herkesin kendine ait uğraşları bulunuyor. Sizin de kendi hedeflerinize ve uğraşlarınıza odaklanıp, hayatın keyfini çıkarmanız önemli. Negatif olaylara takılıp kalmayın. Bu, her şeyi umursamamanız gerektiği anlamına gelmez; sadece sınırlarınızı bilin, böylece kendinizi gereksiz yere yıpratmazsınız. Hayatta her şeyde denge önemlidir, ne fazla ne de az.

Aktivite konusunda, yeni video oyunları deneyebilir, yapbozlarla vakit geçirebilir, yeni kitaplar okuyabilir ve müzikler keşfedebilirsiniz. Meditasyona odaklanabilir, derslerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca, bu hayatta size birçok açıdan avantaj sağlayacak yeni yetenekler edinmeye odaklanabilirsiniz. Yapılacak o kadar çok şey var ki, bu aktivitelerin sonu yok. Sadece gerçekten istediğiniz ve size fayda sağlayacak şeylere odaklanarak, verimli ve tatmin edici bir yol izleyin.

Çalışma bağlamında ise Koruma Aurası ve Aura Temizliği sizin işinizi fazlasıyla görecektir, sadece emin olduğunuz şekilde düzenli olarak yapın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back