Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Neden ters pentegram ?

anonymous042

New member
Normal pentegram yükseilişi evrensel birliği temsil ederken neden ters pentegram satanizmi temsil ediyor ? tamtersi olması gerekmezmiydi. ve aynı zamanda genel anlamda ters pentegram düşüşü temsil ediyor.

Yukarıdan, taç çakramızdan giren enerjiyi sembolize eder. Satanik Yıldırım ise burada Şeytan’ı, Gerçek Yaratıcı Tanrımız olarak gösterir. Yıldırım ise, yaşam gücü – biyoelektriktir. Satanizm’deki aşağı bakan bütün semboller, enerjinin yukarıdan akarak insan ruhuna hayat vermesini ve güçlendirmesini simgeler.

Şeytan Baba, Vikan büyücülerin ve benzeri kişilerin sıkça kullandığı yukarı bakan pentagram hakkında konuştu. Bir sembol olarak, onun da bir yeri vardır, ancak aşağı bakan pentagram bir kenara atılamaz. Bunların ikisi de üst ve alt çakraları ayrı bir şekilde sembolize eder ve iki taraftan da akan enerjinin sembolüdürler. Bu iki yön de gereklidir ve evrensel dengenin birer parçasıdır.

“Aptallar ne yaptıklarını bilmiyor. Enerji yukarı gönderiliyor. Onu tekrardan besleyebilmesi için Dünya’ya gönderilmeli. Yukarı bakan pentagramın aşırı kullanımı enerjileri uzaya yolluyor ve bu da bazı sorunlara yol açıyor, ve Dünya’yı kurutarak onun kendini bu sorunlara karşı savunabilme gücünü tüketiyor.“ —Şeytan

Satanik Semboller

Normal pentegram yükseilişi evrensel birliği temsil ederken neden ters pentegram satanizmi temsil ediyor ? tamtersi olması gerekmezmiydi. ve aynı zamanda genel anlamda ters pentegram düşüşü temsil ediyor.
Satanizmdeki birçok sembol yeni çağ ruhani inanışına göre ters. Gerçekse, asıl ters olanların onlar ve asıl düz olanların bizler olduğudur. Bu pentegram gibi önemli ve tersi de düzü de anlam içeren semboller vardır. Ancak düşmanın bunu bilerek yaptığını unutmayın zira "düz" pentegramın fazla kullanılması halinde Şeytan babanında dediği gibi enerjiler uzaya gider. Gerçi orada acaba ruhani olarak mecaz mı yapıyor diye düşünüyorum ben. Alt çakraları (toprak, dünya) fazla çalıştırıp üst çakraları boşlarsan savunmasız kalırsın da diyor olabilir ve düşman asıl ruhaniyetle ilgili olan üst çakraları çalıştırmamızı istediğinden böyle subliminal bir okült işlem yapmış olabilir. Böylece bizi dünyaya çivileyecek ama emin olamadım.

Benzer bir ters çevirme hristiyan sembolü olan haç işarerinde gözüküyor. Yukarıdaki iki yana uzanan çizgi aslında aşağıdadır. Bunlar omuz ve bel çakralarını sembolize ediyor. Aynı zamanda isanın çarmıha gerilmesi kötü bir olay olduğundan bu konuda da bilinçaltına negatif etki ediyor olabilir.

Satanizmdeki birçok sembol yeni çağ ruhani inanışına göre ters. Gerçekse, asıl ters olanların onlar ve asıl düz olanların bizler olduğudur. Bu pentegram gibi önemli ve tersi de düzü de anlam içeren semboller vardır. Ancak düşmanın bunu bilerek yaptığını unutmayın zira "düz" pentegramın fazla kullanılması halinde Şeytan babanında dediği gibi enerjiler uzaya gider. Gerçi orada acaba ruhani olarak mecaz mı yapıyor diye düşünüyorum ben. Alt çakraları (toprak, dünya) fazla çalıştırıp üst çakraları boşlarsan savunmasız kalırsın da diyor olabilir ve düşman asıl ruhaniyetle ilgili olan üst çakraları çalıştırmamızı istediğinden böyle subliminal bir okült işlem yapmış olabilir. Böylece bizi dünyaya çivileyecek ama emin olamadım.

Benzer bir ters çevirme hristiyan sembolü olan haç işarerinde gözüküyor. Yukarıdaki iki yana uzanan çizgi aslında aşağıdadır. Bunlar omuz ve bel çakralarını sembolize ediyor. Aynı zamanda isanın çarmıha gerilmesi kötü bir olay olduğundan bu konuda da bilinçaltına negatif etki ediyor olabilir.
Çalıştırmamamızı* yanlış yazmışım.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back