Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Neden Satanizm

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Evrendeki "Gerçeğin İfadesinden" neden korkalım? 2-3 Yahudi, Tanrımıza iftira attı diye adını kullanmaktan mı çekineceğiz? Şeytan Babamız sırf bunun için LaVey'i göndermedi mi? Adına atılan iftiralar çöksün, insanlar onun Adını tekrardan tanrı olarak görsün istemedi mi?

Aptal insanların korkup kaçması umrumuzda değil. Biz Şeytan Babamızın Gerçeğini ve hakikatini yaymaya devam edeceğiz.

Günümüzde çeşitli "Satanist" olduğunu iddia eden kesimler, Şeytan'ı yine farklı şekilden şekile sokup kendi kafalarınca anlamlar yüklerken, biz biricik gerçeğe sahip olup da onu yaymaktan çekiniyorsak vay hâlimize! Koskoca Tanrımıza atılan iftiraları kıramıyorsak vay hâlimize! Onun yanlış tanıtılmasına müsaade ediyorsak, Onun Gerçeğini insanlara ulaştıramıyorsak vay hâlimize!

Böyle bir nedenden korkup kaçacak, dediklerimizi bile dinlemeyecek bir insan da zaten henüz Gerçeği sindirebilecek seviyede değildir. Önce prangalarını söksün, sonra dinlemeye gelir.

İyi günler.

zavaliebalo said:
Bu dinin adı neden Satanizm? Bu din, tanrılar ile birebir olarak iletişim kurabileceğiniz bir din. Yani neye inanırsanız inanın, ne düşünürseniz düşünün, tanrı ile iletişim kurduktan sonra şüphesiz bir şekilde inanabileceksiniz. Bu durumda, bu dinin adının Satanizm olmasının ve bu topluluğun adının Joy Of Satan olması, tamamen yeni keşfedecek insanların önyargısına kurban gitmek oluyor. İsmini paganizm olarak lanse etsek, kişi tanrılar ile iletişim kurduktan sonra Şeytan'dan haberdâr olsa, bu topluluk bi çok kişiye çok daha kolay bir şekilde açılabilir. Hatta bu durumda kim gerçekten meditasyon yapıp kim gerçekten kendini geliştiriyor çok kolay bir şekilde ayırt edilebilir. Bence bir tanrıyla birebir olarak iletişim kurmak çok büyük bir lüks ve bunu kullanamıyorsunuz. İnsanlara Şeytan'ın k*randa anlatılan boynuzlu, kötülüğün efendisi olmadığını anlatmak yerine, Şeytan'dan bahsetmeyin. Kendileri iletişim kurunca zaten gerçeği öğrenmiş olacaklar. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
Esenlikler,

Kendimden örnek vermek istiyorum. Burası ilk karşıma çıktığında "bunlar hangi kafada acaba" diyerek okuma yapmaya başlamıştım ve ilk haftalarım sadece okuma ile geçmişti. Başlangıçtaki önyargımın sebebi ise piyasada bolca bulunan birbirinden çatma, çakma okült gruplarının varlığıydı.

Bana göre Joy of Satan'ı dışarıdan bakan insanların gözünde bu gruplardan ayıran en büyük ve en önemli özelliği, tarih üzerinde yaşananlara ve günümüzdeki olaylara mantıksal sebep-sonuç ilişkileri sunabilmesi. Kolay uygulanabilir pratiklerini ve bunları uygulamak için hiçbir hacı hocaya cebinizi açmak zorunda kalmayışınızdan bahsetmiyorum bile :lol:

Eğer ki Şeytan Babamızın ve diğer bütün Demonların aslında Pagan Tanrıları olduğunu bilmeseydim, buraya adanırken ibrahimi ölüm tarikatlarına laneti nasıl ve neden okuyacaktım? Düşünüyorum da gerçek Tanrılarımızın insanlara nasıl yanlış tanıtıldığını bilmeseydim, burasıyla ilk gün karşılaştığımda bir Tanrı ile kolay kolay sorularıma yanıt olacak şekilde iletişim kuramayacağımı da hesaba katarsak, ibrahimilerden neden nefret etmem gerektiğini nasıl anlayacaktım?

Aslında bunu yapmak, bizim en güçlü hamlemizi oynamadığımız anlamına gelirdi. Bugün burasıyla karşılaşıp korkup uzaklaşan birisi dahi, Şeytan'ın gerçek kimliğine dair en ufak bir cümle gördüyse, bu gezegendeki Yahudi tiranına karşı indirilmiş güçlü bir demir yumruktur. Tanrıların gerçek kimliğini öğrenmek ve bunu sindirmek bile üstümüzdeki laneti kırmanın başlangıcı. İnsanlardan saklanmasını mantıklı bir seçenek olarak görmüyorum.

Bright Truth said:
Böyle bir nedenden korkup kaçacak, dediklerimizi bile dinlemeyecek bir insan da zaten henüz Gerçeği sindirebilecek seviyede değildir. Önce prangalarını söksün, sonra dinlemeye gelir.

Katılıyorum ve bu konudan kaçacak birisi, meditasyonlara düzenli bir şekilde devam etme yönünde kendisinde irade bulabilir mi? Sanmıyorum. Bunlar aşılması gerekiyor.

Bir insanın yetenek konusunda ayırt edilmesi gerekiyorsa, hala ayırt edilebilir. Bu konuda bir eksiklik yaşanacağını sanmam...

İyi günler.

zavaliebalo said:
Bright Truth said:
Aptal insanların korkup kaçması umrumuzda değil. Biz Şeytan Babamızın Gerçeğini ve hakikatini yaymaya devam edeceğiz.

Bu kısım dışında dediğiniz herşeye katılıyorum. Fakat aptal insanların aptal olmasının da bir sebebi var. Eğer aptal olanları umursamayıp, sadece belirli bir farkındalığın üzerine çıkmış insanların anlayabileceği şekilde anlatacak isek, bu durumda daha iyi bir topluluk için uğraşmış olduğumuzu düşünmüyorum. Hayatı boyunca müslüman yetişen bir insan bu topluluğu sorgulayacak duruma gelemeyebilir, sayfada all*h hakkında en küçük kötü bir ifade gördüğü anda kapatabilir. Ama bu insanlar aptal, sorgulayamıyorlar diyip bırakmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
Esenlikler,

Aptal olan insanların korkup kaçması umrumuzda değil çünkü onları konuşarak ya da kanıtlar göstererek ikna edemezsiniz. Dediğiniz gibi onların aptal olmasının da bir sebebi var. Hem ruhları hem de zihinleri mühürlenmiş durumda. Ancak umrumuzda olmamaları, onları bıraktığımız anlamına gelmiyor. Tam olarak bu durumu değiştirmek, insanların uyanışa geçmesi ve gezegenimizi kurtarabilmek adına RTR yapıyoruz

İyi günler.

zavaliebalo said:
"Aptal olan insanların korkup kaçması umurumuzda değil çünkü onları konuşarak ya da kanıtlar göstererek ikna edemezsiniz"

Hepimiz yarınki halimize göre aptalız. Dediğinizin doğru olması için bu topluluktaki herkesin küçüklükten itibaren deha olması gerekirdi. Aptal olan insan sonsuza kadar aptal olmaya devam edecek diye bir durum söz konusu değil. Şu an buradayım ve varoluşumu sorguluyorum hayatımı sorguluyorum tanrıları sorguluyorum, sorgulayabileceğim herşeyi sorguluyorum. Ama 5 yıl önce hayat hakkında hiç bi bilgisi olmayan aptalın tekiydim mesela. Bu çok üzücü bir bakış açısı. Aptallar aptaldır o zaman, öldürelim onları hadi. Tüm okulları kütüphaneleri ve eğitim alabileceğimiz her yeri patlatalım o zaman, çünkü aptallar nasıl olsa aptal olmaya devam edecekler.

Bu topluluk gerçekten toplumu geliştirmeye, kendini geliştirmeyi öğretmeye çalıştığını iddia ediyor ama öyle olduğunu düşünmüyorum.
Esenlikler,

Bence yanlış anlaşılma söz konusu. Ben bu insanlara aptal derken, bugünkü durumları için konuştum ve nitekim aptallar. Çünkü kendilerine zarar veriyorlar, bilinçli ya da bilinçsiz fark etmez. Ben gidip kendime zarar verecek bir eylemde bulunduğumda bu da benim aptallığım oluyor. Ama dediğim gibi onları umursamıyor oluşumuz; bıraktığımız anlamına gelmiyor. Bu RTR'ların amacı tam olarak bu insanları kurtarmak üzerine kurulu. Elimizden gelse, hepsini tek bir parmak hareketiyle de kurtarmak isterdik lakin bu mümkün değil. Günümüz şartlarında en verimli yapabileceğimiz iş bu.

Şartların gerektirdiği şekilde, amaca yönelik hareket etmek önemli. Hitler, insanlara seslenirken Şeytan'ın adıyla seslenmedi. Bu stratejik bir hareketti. Şimdi fiziksel olarak cephelerde savaşmak yerine, anonimliğin vermiş olduğu avantaj sayesinde insanlar bilgilendiriliyor. Bir doktora gittiğinizde doktorun, gelmeye devam edesiniz, ondan ürkmeyesiniz diye sigara zararlı değildir dediğini düşünebiliyor musunuz. Allah ve diğer bütün ibrahimi kaynaklar zararlıdır, burada bunu duyurmamak akıl kârı değildir.

Hayatımda önceden, ibrahimilere karşı tiksinti duysam da, onlar da belli bir ölçüde eğitildiklerinde toplumda inançlarını yaşamaya devam edebilirler şeklinde düşünüyordum. "Her şeye saygı" saçmalığı benim de zihnime yapışmıştı. Joy of Satan olmasaydı, belki de bu gerekli olan radikalliğin farkına hiçbir zaman varamayacaktım

İyi günler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back