Dediklerinizi anladım ve haklısınız aslında peki neden transeksüelige karsı çünkü bu durum daha çok mesela erkekdeki feminenliğin çok fazla veya kadındaki maskülenliğin çok fazla olmasından kaynaklanıyor diye biliyorum birde mesela ben erkeğim ama çok feminen davranıyorum bunda özümle alakalı bir sorun oluyor mu yani erkek olsamda daha feminen olmak daha mutlu hissettiriyor
Çünkü bu durum doğal değildir. Bunun 2 nedeni vardır:
1- Bahsettiğiniz gibi, dişil enerjisi fazla olan kişilerin düşman tarafından "Sen aslında kadınsın!" şeklinde yanlış yönlendirilmeleri.
2- Hamilelik sırasında, beyinde yanlış bağlantılar kurulması.
İkincisi doğrudan bir hastalıktır ve tedavi edilmesi gerekmektedir. Bu kişileri elbette yargılayamayız, fakat bu onların "kadın olduğunu" kabul ettiğimiz anlamına gelmemektedir. Sadece tıpta ayıp olmaz sözünü hatırlıyor/hatırlatıyoruz ve bu kişilerin iyileşmesini istiyoruz.
İlki ise tamamen tercihsel deliliktir. Bu, kasıtlı olarak düşman tarafından dayatılan bir ajandadır.
Eğer bana inanmıyorsanız, biraz sorgulayın. Bugün kaç tane içeriğe maruz kalıyoruz? Dün tabu olan kaç şey, bugün doğru kabul ediliyor?
Sizce herkesin cuckold, ensest, mommy gf ve binbir türlü fetişi vardı da bunlar mı açığa çıktı yoksa gerçekten eski nesillerde hiç olmayan bir şey, kültürel tiranlıkla mı dayatıldı?
Bu durum sadece gerçeği reddetmek ve kişinin kendi benliğini reddetmesi anlamına gelmektedir. Hem erkeklerde, hem kadınlarda karşı cinsin enerjileri muhakkak olarak bulunmalıdır ve kabul etsek de etmesek de, çakraların zayıf ya da tıkanık olmasından bağımsız, zaten ruhumuzda 3 eril ve 3 dişil çakra bulunur. Erkeklerde genelde alt (eril) çakralar daha güçlüyken kadınlarda üst (dişil) çakralar daha güçlüdür.
Fakat yine de evrende olan ve bizim için yararlı olan hiçbir enerjiyi reddedemeyiz. Bazı enerjilerin eril ve dişil yansımaları da vardır. Örneğin, bir erkeğin çocuğuna sevgisi babalık olarak ifade edilebilecekken, kadının sevgisi de annelik olarak ifade edilecektir. İkisi farklı biçimlerdedir. Bu sadece dişil enerjiler için de geçerli değildir. Lord Apollon ve Lord Astarte'nin de intikam ve savaş ile ilgili yönetim alanları bulunmaktadır fakat ikisinin yöntemleri eril ve dişil olmak üzere ayrılmaktadır.
Bunun harici, biz Gerçeğe Taptığımız için, gerçekliğe karşı herhangi bir reddedişin her zaman karşısında bulunacağız. Özellikle de bu, kişiye zarar verecek cinsteyse...