Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Neden bırakmamalıyım?

Elite

Well-known member
Esenlikler,

1- Yakın zamanda ruhaniyetin kanıtlarına dair bir yazı paylaşacağız. Gerekli kaynakları elimizden geldiğince topluyoruz. Onu okuduğunuzda fikriniz değişebilir.

2- Herkesin iyi ya da kötü bir karması vardır. Nauthiz rününü kullanmanızı öneririm.

3- Görünmezlik mevzusu biraz farklı. Örneğin bir kişi önünüzde olabilir ancak fark etmeyebilirsiniz. Olay bundan ibaret. Dikkat çekmemek, varlığını sezdirmemek. Malumunuz, ilk izlenim ve dışarıya nasıl yansıdığımız gibi şeyleri aura yönetir.

İyi günler.

Aratosbung said:
Esenlikler. 3 yıl önce adanmıştım. Çok fazla git gelim oldu ama artık bırakmak istiyorum. Hitler'in ölüp ölmemesi, İskender'in ölüp ölmemesi, reenkarnasyon kafama uymuyor.

Meditasyon yapacak istediğim de yok. Sabredemiyorum. Üstüne çeşitli psikotik atakları geri dönme korkasu beni sarıyor.

Çünkü değindiğimiz konular "absürt" tarzda. Yani akla mantığa uyan şeyler değil. Bir insanın görünmez olabileceğini düşünmüyorum.

İstersen bir süre ara ver , yok illa devam edicem diyorsan irade ve çalışma için Furcas harikalar yaratır.

Aratosbung said:
Baroness Blossom said:
Aratosbung said:
Ayrıca zihnimi Hitler'in ve İskender'in ölüp ölmediği kurcalıyor.

Ölmediler zaten

Nereden biliyoruz?

Forumlarda ve yüksek rahiplerin açıklamalarından ve bilimsel kanıt isterseniz kusura bakmayın ama bilimsel cevapları almak yerine cevapları kendiniz bulmanızı öneririm (tabi burdan bilimi araştır bul gibi bir anlam çıkmazsa sevinirim)

Aratosbung said:
Esenlikler. 3 yıl önce adanmıştım. Çok fazla git gelim oldu ama artık bırakmak istiyorum. Hitler'in ölüp ölmemesi, İskender'in ölüp ölmemesi, reenkarnasyon kafama uymuyor.

Meditasyon yapacak istediğim de yok. Sabredemiyorum. Üstüne çeşitli psikotik atakları geri dönme korkasu beni sarıyor.

Çünkü değindiğimiz konular "absürt" tarzda. Yani akla mantığa uyan şeyler değil. Bir insanın görünmez olabileceğini düşünmüyorum.
Esenlikler,

Sizi çok iyi anlıyorum. Bende çoğu zaman bu anlatılanların çok olağanüstü ve gerçekdışı olduğunu düşünmüyor değilim. Fakat yeri geliyor söylenenler doğru çıkıyor ve umudumu tekrar kazanıyorum, çokta tereddüt ve şüphe içindeyim. İyisi olur umarım.

Aratosbung said:
Baroness Blossom said:
Aratosbung said:
Nereden biliyoruz?

Forumlarda ve yüksek rahiplerin açıklamalarından ve bilimsel kanıt isterseniz kusura bakmayın ama bilimsel cevapları almak yerine cevapları kendiniz bulmanızı öneririm (tabi burdan bilimi araştır bul gibi bir anlam çıkmazsa sevinirim)

Bu bir tarih olayı ve aramızda tarihçi yok dolayısıyla tarihçi arıyorum. Dediklerinden bir şey anlamadım.

Tarihi bilgileri yahudiler sildi yada yozlaştırıp bozdular ona bakarsan lagina antik kentinde yaşıyanlar hecate'e kurban verdi ki bu yanlış bir bilgi yada o bilimin açıkladığı bilgi üzerenede hitler yahudileri katletti ki hitler böyle bir şey yapmadı ve holocaust bir yalan siz cidden herşeyi apaçık bir şekilde bilgi yayınladıklarını mı sanıyorsunuz ? Ayrıca joy of satanda araştırırsanız cevabı kendiniz öğrenebilirsiniz yada kendinizi ruhani olarak gelişirip doğru cevabı bulabilirsiniz tabi ruhaniyete inanmak istemiyorsunuz ve bu size saçma geliyor dolasıyla yahudilerin ve onların kontrol ettiği ve onların tarafında olan insanların iddia ettiği bilgiye mi inanacaksınız ?

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back