Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ne yapsam ki?

Gold Serpent

New member
Şimdi şöyle, benim bir güneş gözlüğüm vardı. Vardı diyorum çünkü çalındı. Kayıp şansıma, çalındığı yerde kamera vardı; bakarım diye sevindim, ama kamera bozulmuş. Bu olay, ya komik ama bir yıl öncesinde yaşandı ve ben bunu belki geri alabilirim umuduyla araştırma içerisine girdim.

Basit bir gözlük olsa okey derdim ama hem doğum günü hediyesi hem de biraz pahalıydı; yani, değerli bir eşya benim için. Ben bunu belki geri alabilirim, öyle değil mi? Lord Andromalius, Lord Shax veya Lord Khepu gibi Tanrılarımız kayıp eşyaları ve çalıntı mallar hakkında yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Keşke güncel zamanda yapsaydım ama şimdi aklıma geldi. Acaba Tanrılarımızdan bu konu hakkında yardımlarını rica etsem, anlayışlı olurlar mı? Yardım gelir mi?

Okuduğunuz, vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum SS Kardeşlerim.

Fiziksel âlemde olayları akışına bırakıp bir şeyler yapmadığınız için çalınan güneş gözlüğünüze ulaşma olasılığınız oldukça azdır. Tanrılar bizlere mümkün olduğunca yardım ederler, ancak bizim de elimizden geleni yapmamız gerekir. Tanrılar ile olan ilişkiniz tamamen size özeldir ve bu konuda kimsenin söyleyeceği bir şey kesinlik sağlamaz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back