Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Ne yapmam daha iyisi ?

anonymous042

Member
Merhabalar esenlikler dilerim. Arkamdan işler çevirip sevdiklerimle ilgili benim hakkımda kötülemeler ve iftiralara uğratan bir şahıs var. hikayeyi çok uzatmak istemiyorum ancak amacı bizi düşman etmek ayırmak. bu kişiye ne yapmalıyım ? gerçekten çok kötü hissediyorum hem üzgün kırgın hem hem sinirli. istediğim şey bana bu kötülüğü yapmasından onu pişman etmek. ama çok da zarar görmesini vs. istemiyorum. önerebiliceğiniz çalışma olabilir yada bu kişiye napmam gerektiği hakkında daha iyi fikirleriniz olabilir. bunu bu kişi herkese yapıyor yaptı ve çok kişinin arasını bozdu bu yüzden gerçekten iyi birisi değil.

Ben bu tarz durumlarda kișinin yaptıklarını düșünerek bende neler hissettirdiğine odaklanıyorum, ve tam olarak nefretimi tetikleyen harekete/davranıșa/söze odaklanarak öfkemin kaynağını buluyorum. Bu kaynakla birlikte öfkeme odaklanarak öfkemi yükseltiyorumm ve yeterli hissettiğimde yükselttiğim öfkeyi olumlamalarla birlikte yönlendiriyorum. Bu bazen kișiyle doğrudan karșımda konușuyormușum gibi oluyor bazen ise onu tanrılara șikayet ediyormușum gibi oluyor. Öfkem bitene kadar buna devam ediyorum ve zaten bitirmem gereken zamanı anlıyorum ve içimde bir ferahlık oluyor. Takvimi kullanarak uygun bir zamanda tek sefere mahsus böyle birșey deneyin, șahıs üzerinde tam olarak bir etkisi oluyor mu emin degilim (bence oluyor ben öyle hissediyorum) ama benim üzerimde kesinlikle rahatlatıcı bir etkisi oluyor ve o kișiyi kafama takmamı engelliyor.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back