Tengriken Member Joined Nov 21, 2024 Messages 122 Yesterday at 4:00 PM #1 Esenlikler, DAW üzerinden uzun sürede de olsa müzik yapabiliyorum. JoS için müzik yapmak istiyorum. Ne tarz müzik önerirsiniz?
Esenlikler, DAW üzerinden uzun sürede de olsa müzik yapabiliyorum. JoS için müzik yapmak istiyorum. Ne tarz müzik önerirsiniz?
Agartha Member Joined Jan 9, 2024 Messages 186 Yesterday at 10:41 PM #2 Tengriken said: Esenlikler, DAW üzerinden uzun sürede de olsa müzik yapabiliyorum. JoS için müzik yapmak istiyorum. Ne tarz müzik önerirsiniz? Click to expand... Metal ve klasik müziğin harmonisi hoş olurdu
Tengriken said: Esenlikler, DAW üzerinden uzun sürede de olsa müzik yapabiliyorum. JoS için müzik yapmak istiyorum. Ne tarz müzik önerirsiniz? Click to expand... Metal ve klasik müziğin harmonisi hoş olurdu
quodsupraestetiaminfra New member Joined Apr 19, 2024 Messages 67 Today at 8:36 AM #3 Tengriken said: Esenlikler, DAW üzerinden uzun sürede de olsa müzik yapabiliyorum. JoS için müzik yapmak istiyorum. Ne tarz müzik önerirsiniz? Click to expand... Biraz daha punk ağırlıklı olabilir metalde işin içine girerse güzel olur, bilmiyorum eklenebiliyor mu ama yan flüt ve piyano da güzel bir melodi katabilir
Tengriken said: Esenlikler, DAW üzerinden uzun sürede de olsa müzik yapabiliyorum. JoS için müzik yapmak istiyorum. Ne tarz müzik önerirsiniz? Click to expand... Biraz daha punk ağırlıklı olabilir metalde işin içine girerse güzel olur, bilmiyorum eklenebiliyor mu ama yan flüt ve piyano da güzel bir melodi katabilir
Aristeia New member Joined Dec 31, 2024 Messages 11 Today at 1:08 PM #6 Agartha said: Metal ve klasik müziğin harmonisi hoş olurdu Click to expand... Gerçekten... Bu tarz bir şeyi dinlemek çok isterdim.
Agartha said: Metal ve klasik müziğin harmonisi hoş olurdu Click to expand... Gerçekten... Bu tarz bir şeyi dinlemek çok isterdim.
Tengriken Member Joined Nov 21, 2024 Messages 122 Today at 2:51 PM #7 Aristeia said: Gerçekten... Bu tarz bir şeyi dinlemek çok isterdim. Click to expand... Yapmaya çalışacağım, yalnız çok uzun sürer. Geç olsun güç olmasın.
Aristeia said: Gerçekten... Bu tarz bir şeyi dinlemek çok isterdim. Click to expand... Yapmaya çalışacağım, yalnız çok uzun sürer. Geç olsun güç olmasın.
Aristeia New member Joined Dec 31, 2024 Messages 11 Today at 2:58 PM #8 Tengriken said: Yapmaya çalışacağım, yalnız çok uzun sürer. Geç olsun güç olmasın. Click to expand... Olsun. Dediğiniz gibi geç olsun güç olmasın. Umarım zevk alarak yaparsınız. Eserlerinizi dört gözle bekliyorum!
Tengriken said: Yapmaya çalışacağım, yalnız çok uzun sürer. Geç olsun güç olmasın. Click to expand... Olsun. Dediğiniz gibi geç olsun güç olmasın. Umarım zevk alarak yaparsınız. Eserlerinizi dört gözle bekliyorum!