Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Nasyonal Satanizm Adlı Site

Mali

New member
Esenlikler,
Başlıklta da görebileceğiniz üzere Nasyonal Satanizm adlı blog güvenilir mi? Bu website yi 40 günlük meditasyon programı türkçe PDF sayesinde keşfettim orada bu sitenin yazarından bir dost diye bahsedilmiş. Açıkçası yazılar baya akıcı ve anlaşılması kolay ayrıca bir çok yazının özeti niteliğinde olduğu için site baya sardı keyifle okuyorum ama bazı yerlerde yazar sanki kendi yorumlarını katmış o yüzden merak ediyorum bu site güvenilir mi? Yazarın kötü niyrtli olduğunu düşünmüyorum ama bu gene de %100 doğru söylediği anlamına gelmiyor olabilir çünkü bazı yerlerde türklerin sirus takım yıldızından geldiğinden ve bozkurtluğun tıpkı kahramanlık gibi bir rütbe olduğunan, Atatürkün de bir bozkurt olduğundan, konya ve çevresinde bir hareket başlayacağından ve eregenekon adlı yapılanmanın varlığına ve yokluğuna dair alışılagelmişin dışında ruhani temelli bazı açıklamalardan bahsediyor. Yani bunları yazan bir türk rahip mi var veya bunların kaynağı nedir? Bildiğim kadarıyla HPHC nin Atatürk hakkında iyi düşünceleri var ama Atatürk'ün bozkurt olmasından ziyade Atatürk iyi bir liderdir diyor ve fazla abartmayın Atatürk satanist değildi hatta muhtemelen Türk de değil tarzında bir açıklaması var(çok basit bir dille söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın tüm yüksek rahiplerimin sözleri benim için değerlidir). Özetle sitede bazı verlier JoS la farklılık gösteriyor olabilr gibi geldi. Sitedeki yazıları da okumayı sevdiğim için kendimi kötü etkilememek adına bu sitenin ne derece güvenilir olduğunu söyleyebilir misiniz? Moderatör arkadaşlardan site yöneticisini tanıyan veya o siteyi daha önce yönetmiş olan var mı? Siteyi yöneten arkadaş halen JoS bünyesinde mi? Çünkü vikipedide de aynı siteden "2018 yılına kadar öğretileri JoS adına türkçe yayınalyan bir blog" olarak bahsediliyor.
Yani siteden istifade etmeye devam edeyim mi?
Sitenin adminisyon/moderasyonundan görevli arkadaş bilinir/güvenilir biri mi? Bizden mi/miydi?
Ergenekon, Atatürk, Sirus takımyıldızının türklerle olan ilgisi ve Konya çevresindeki manevi durum gibi konular hakkında bilgisi olan var mı?

Bir kişinin Satanist olup olmamasından bağımsız, eğer uzunca bir süredir etrafta gözükmeyip farklı bir rota çizmişse, bizlere sadece saygı duymak düşer. Bu yüzden genel prensip olarak kişilerin özel hayatını ihlal etmeyecek şekilde devam etmemiz en doğrusu olur.

Sirius mevzusuna gelince, hiçbir millet belirli bir yerden gelmemiştir. Fakat Sirius ya da Aldebaran yıldız sistemlerinin insanlığa yardım ettiği ve buralarda Tanrıların kolonilerinin bulunduğu doğrudur. Eski Türkler belki bu kolonilerden yükselmiş tanrılarla çalışıyordu, belki de bunu yapmıyordu. Bu yorumu getirmek bilgimiz olmadığı için farazi olacaktır.

Aynı şekilde diğer veriler de benzer bir noktaya varacaktır zira bilmiyoruz. Sadece bir takım net olmayan veri üzerinden teoriler kurulabilir.

Bir kişinin Satanist olup olmamasından bağımsız, eğer uzunca bir süredir etrafta gözükmeyip farklı bir rota çizmişse, bizlere sadece saygı duymak düşer. Bu yüzden genel prensip olarak kişilerin özel hayatını ihlal etmeyecek şekilde devam etmemiz en doğrusu olur.

Sirius mevzusuna gelince, hiçbir millet belirli bir yerden gelmemiştir. Fakat Sirius ya da Aldebaran yıldız sistemlerinin insanlığa yardım ettiği ve buralarda Tanrıların kolonilerinin bulunduğu doğrudur. Eski Türkler belki bu kolonilerden yükselmiş tanrılarla çalışıyordu, belki de bunu yapmıyordu. Bu yorumu getirmek bilgimiz olmadığı için farazi olacaktır.

Aynı şekilde diğer veriler de benzer bir noktaya varacaktır zira bilmiyoruz. Sadece bir takım net olmayan veri üzerinden teoriler kurulabilir.
Ergenekon soruşturmasının mimarının belli bir yaşa kadar çorumda sıradan m*slüman bir ailenin çocuğuymuş gibi takılıp 6 çuval belgeyi nasıl topladığı hala büyük bir garabet olması ve ülkenin kaderini kökünden değiştirecek olan bir hareketin ilk domino taşını devirip torontoya kaçması ve orada bir y*hudi sinagogunda haham yardımcısı oluvermesi, ben hiçbir zaman m*slüman olmadım aslında Tuncay güney değilim Daniel Güneyim ve doğuştan beri y*hudiyim ve kıçıkırık tanrımın pisrailine hizmet ediyorum diye canlı yayında itirafta bulunması sanki bana teoriden fazlası olabilirmiş gibi geldi. Gizemli bir konu ve site yayın yapmayı pat diye durdurdurmuş, daha fazlasını birtek ben merak ediyor olamam. Eğer derseniz ki herşeyi burada açıklanamaz ve bazı şeyleri herkesin bilmemesi gerekiyor bunu anlarım ama bu gözümüzün önünde yaşanmış olayı sanki basit bir teori mazemesiymiş gibi görüp esgeçtiğinize açıkçası inanmıyorum ve hatta ürettiğiniz içeriklerden yola çıkarak tahmin ediyor ve inanıyorum ki bence siz bu konuyu benden çok daha fazla merak ettiniz ve sizin elinizde "bir takım net olmayan veriler üzerinden kurulmuş teorlierden" fazlası var. Lütfen merkımı dindirmeme yardım edin.

[email protected]

Ergenekon soruşturmasının mimarının belli bir yaşa kadar çorumda sıradan m*slüman bir ailenin çocuğuymuş gibi takılıp 6 çuval belgeyi nasıl topladığı hala büyük bir garabet olması ve ülkenin kaderini kökünden değiştirecek olan bir hareketin ilk domino taşını devirip torontoya kaçması ve orada bir y*hudi sinagogunda haham yardımcısı oluvermesi, ben hiçbir zaman m*slüman olmadım aslında Tuncay güney değilim Daniel Güneyim ve doğuştan beri y*hudiyim ve kıçıkırık tanrımın pisrailine hizmet ediyorum diye canlı yayında itirafta bulunması sanki bana teoriden fazlası olabilirmiş gibi geldi. Gizemli bir konu ve site yayın yapmayı pat diye durdurdurmuş, daha fazlasını birtek ben merak ediyor olamam. Eğer derseniz ki herşeyi burada açıklanamaz ve bazı şeyleri herkesin bilmemesi gerekiyor bunu anlarım ama bu gözümüzün önünde yaşanmış olayı sanki basit bir teori mazemesiymiş gibi görüp esgeçtiğinize açıkçası inanmıyorum ve hatta ürettiğiniz içeriklerden yola çıkarak tahmin ediyor ve inanıyorum ki bence siz bu konuyu benden çok daha fazla merak ettiniz ve sizin elinizde "bir takım net olmayan veriler üzerinden kurulmuş teorlierden" fazlası var. Lütfen merkımı dindirmeme yardım edin.

[email protected]

Bu konuda meraklanmış olup üstüne bir şeyler katsaydım dahi bu açıkçası kimseye hizmet etmezdi.

Basit bir psikolojik bilinçaltı ilkesi olarak, insanlar bilemedikleri şeylere merak duyarlar ve aynı zamanda kontrol alanlarının dışında olduğu için orada, kendilerine yardımcı olmasını istedikleri ve diledikleri bir güç arzularlar. Bu gücün varlığından ziyade, bizim endişemiz, bu tarz şeylerin zihinlerde yapay bir otorite oluşturmasıdır.

Dünyanın farklı yerlerinde politikacılar da bu görünmeyen güç yapılarını modelleyerek kendi şöhretlerini artırırlar.

İşbu nedenden, açıkçası JoS dışı herhangi bir Spiritüel Satanik uzantıyı dahi forumlarda engellemeyi düşünmemiz absürt olmayacaktır. Resmi kuruluş ve etkin ruhani kuvvet olarak, bu etkinin dışında kalan insanları sadece bünyemizde toplanmaya davet edebiliriz. Fakat bu kişi de uzunca bir süredir etrafta görünmediği için bunu da yapamayız.

Kendisinin bahsettiği kurumlara gelince, bir şeyi mistifiye ederek bugün varlarsa ya da yoklarsa dahi sadece yapay bir otorite oluşturmuş olurduk. Bu yüzden Tanrıların iradesine uygun giderek bu tarz yorumları görmezden gelmek en uygunu olacaktır.

Ne adamış her yıl iki defa çıkıyor mehdi gibi, umarım ss tir sitesindeki yazılar eski bilgilerle olsa bile, örn adem muhabbeti gibi.
Esenliklerle

Bu konuda meraklanmış olup üstüne bir şeyler katsaydım dahi bu açıkçası kimseye hizmet etmezdi.

Basit bir psikolojik bilinçaltı ilkesi olarak, insanlar bilemedikleri şeylere merak duyarlar ve aynı zamanda kontrol alanlarının dışında olduğu için orada, kendilerine yardımcı olmasını istedikleri ve diledikleri bir güç arzularlar. Bu gücün varlığından ziyade, bizim endişemiz, bu tarz şeylerin zihinlerde yapay bir otorite oluşturmasıdır.

Dünyanın farklı yerlerinde politikacılar da bu görünmeyen güç yapılarını modelleyerek kendi şöhretlerini artırırlar.

İşbu nedenden, açıkçası JoS dışı herhangi bir Spiritüel Satanik uzantıyı dahi forumlarda engellemeyi düşünmemiz absürt olmayacaktır. Resmi kuruluş ve etkin ruhani kuvvet olarak, bu etkinin dışında kalan insanları sadece bünyemizde toplanmaya davet edebiliriz. Fakat bu kişi de uzunca bir süredir etrafta görünmediği için bunu da yapamayız.

Kendisinin bahsettiği kurumlara gelince, bir şeyi mistifiye ederek bugün varlarsa ya da yoklarsa dahi sadece yapay bir otorite oluşturmuş olurduk. Bu yüzden Tanrıların iradesine uygun giderek bu tarz yorumları görmezden gelmek en uygunu olacaktır.
Şu an demek istediğinizi daha iyi anlıyorum, haklısınız ben de hemen kafamda öyle bir hayali otorite canlandırdım ama üzerine düşününce gerçekten gereksizmiş. Peki bu ruhani gücün biyerlerde fiziksel/siyasal/sosyal kuvvete dönüşmesi gerekmiyor mu? Bunu yapan JoS olmasa bile RTR lerin Y*ahudileri fiziksel olarak da dünyadan temizlemeye neden olması gerekmiyor mu? Bu da önünde sonunda böyle bir otoriteyi gerçek kılmaz mı?

Şu an demek istediğinizi daha iyi anlıyorum, haklısınız ben de hemen kafamda öyle bir hayali otorite canlandırdım ama üzerine düşününce gerçekten gereksizmiş. Peki bu ruhani gücün biyerlerde fiziksel/siyasal/sosyal kuvvete dönüşmesi gerekmiyor mu? Bunu yapan JoS olmasa bile RTR lerin Y*ahudileri fiziksel olarak da dünyadan temizlemeye neden olması gerekmiyor mu? Bu da önünde sonunda böyle bir otoriteyi gerçek kılmaz mı?

Yüksek Rahibimiz, Satanas'ın Sevinci'nin politik bir kuruluş temeline sahip olmadığını ve ileride buna dönüşmeyeceğini açık bir şekilde ifade etmiştir.

Evet, SS'lerin maddi güç sahibi olması gerekiyor fakat bu politik bir ajandaya hizmet etmiyor. Nasıl ki düşmanın kiliselerinin her bir duvarı altın kaplamalı ve yine birçok para bunlara gidiyorsa, aynı şekilde biz de daha mantıklı bir şekilde, üyelerimizin bu dine katkısıyla Tanrıların Kilisesi olan Satanas'ın Sevinci'ni geliştirmek için maddi ve toplumsal yardımlarla bu Kilisenin kolonlarını güçlendirmeliyiz. Satanas'ın Sevinci de aynı zamanda üyelerinin maddi olarak iyi yerlere gelmesini destekler ve bu amaç doğrultusunda topluluk ritüelleri düzenler.

Yahudilerin cezalandırmasına gelince, biz sadece onları ifşa etmekle ve ruhani güçlerini kırmakla yükümlüyüz. Cezalarını Tanrılar verecektir.

Yüksek Rahibimiz, Satanas'ın Sevinci'nin politik bir kuruluş temeline sahip olmadığını ve ileride buna dönüşmeyeceğini açık bir şekilde ifade etmiştir.

Evet, SS'lerin maddi güç sahibi olması gerekiyor fakat bu politik bir ajandaya hizmet etmiyor. Nasıl ki düşmanın kiliselerinin her bir duvarı altın kaplamalı ve yine birçok para bunlara gidiyorsa, aynı şekilde biz de daha mantıklı bir şekilde, üyelerimizin bu dine katkısıyla Tanrıların Kilisesi olan Satanas'ın Sevinci'ni geliştirmek için maddi ve toplumsal yardımlarla bu Kilisenin kolonlarını güçlendirmeliyiz. Satanas'ın Sevinci de aynı zamanda üyelerinin maddi olarak iyi yerlere gelmesini destekler ve bu amaç doğrultusunda topluluk ritüelleri düzenler.

Yahudilerin cezalandırmasına gelince, biz sadece onları ifşa etmekle ve ruhani güçlerini kırmakla yükümlüyüz. Cezalarını Tanrılar verecektir.
Nedenini bilmiyorum-muhtemelen eskiden beri kendimi öyle şartlandırdığım için- bu tarz siyasal konuların hep kendimce en dikkate değer konular olduğuna inandım ve büyük resmi görebilmek adına aslına kimsenin işine yaramayacak bir ton isim ve olayı ezberlemeyi hep ciddi bir iş olarak kabul ettim, belki de bir davaya odaklanmak bu demek sanıyordum. Şu an üzerine düşününce anlıyorum ki etki alanımın dışında olan bu şeylere odaklanmak ne kendimin ne de çevremdekilerin hiçbir işine yaramıyor. Ayrıca JoS "Meditation and energy work" adı altında muhtemelen uzunca bir süredir insanlıktan saklanmış birçok ruhani bilgiyi sunuyor hatta neredeyse çiğneyip ağzımıza veriyor. Bu bilgiler aslında peşinden koşulmaya en çok değer olan bilgiller, hatta benim gibiler için inanın bana tam anlamında hazine niteliğindeyken kalkıp siyasi veya diğer meseleleri daha "ciddi" veya "önemli" görmek benim hatamdı ve bu hatayı tekrar yapmamak adına buraya kendime not düşmek istiyorum:

Bu yazıyı okuyup benim düştüğüm ama az önce kurtulduğum hatanın hala içerisinde olan arkadaşlar da varsa onlara da söylemek isterim ki okült güç ve bilgelik tarih boyunca değerli bir hazine olarak görülmüş, onu her zaman en çok hak eden ve isteyene verilmiş ve bu da bilgeliğe erişmek için derin bir çaba ve mücadele gerektiği anlamına geliyor fakat günümüzde sanırım ruhani savaş sebebiyle JoS bu bilgileri aşırı kolay ulaşılabilir bir hale getiriyor. Tarih okumak veya ortadoğudaki gündemi takip etmeye çalışmak veya finans okur-yazarlığı vb. şeylerin gerçek bilgelik olduğunu zanneden değerli arkadşım bu şeylerin aslında okadar önemli ve işe yara olmadığını kendine artık itiraf et, bunun yeriine sana daha eğlenceli ve işe yarar bir fikir vereyim; git ve bu bedava okült bilgi kaynaklarını kullanarak kendini bir cadıya dönüştür ve sana bu bilgeliği bahşedenlere teşekkür etmek istersen de bu güce erişmeni istemeyen kertenkeleleri lanetleyebilirsin. Söylediğim gibi kısa bir süre öncesine kadar kendim bu hatanın içindeydiim ve bu yazdıklarım öncelikle kendime bir nasihat olarak yazdığımı tekrar belirtmek isterim ve bunun farkına varmama yanıtlarıyla yardımcı olan değerli Elite Beye de teşekkür ederim.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back