Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Nasıl bir yol izlemeliyim? Sorgulamanın sonu.

Elite

Well-known member
Esenlikler,

Öncelikle bir adım atmaya yönelik cesaretinizden ötürü tebrik ederim.

Eğer hiç TÇM yapamayacak bir ortamdaysanız dedikleriniz de iş görecektir. Ayrıca çakralarınıza onların renginde enerjiler soluyun ve yapabiliyorsanız Hatha Yoga ile Kundalini Yoga'yı da ekleyin.

İyi geceler.

Aratosbung said:
Esenlikler.

Holocaust yalanı, Hitler'in ölmemesi;Yahudiler'in dezenfermasyonu derken sorgulamamı bitirdim. Nereden başlamalıyım?

Yer müsait değil bu yüzden bir süre at,ka,bm ve çakra döndürmede ustalaşmak istiyorum. Zaten düşüncelerimi kontrol edememe gibi bir sorunum var.

Daha sonra sınava yönelik bir çalışma ve tçmye geçmeyi düşünüyorum. at,ka,bm ve çakra döndürmeyi 1 ay kadar yapmayı düşünüyorum, hem de disiplin kazanmış olurum.

İyi günler.
Esenlikler,

Her gün sabah akşam AT - KA - BM, Çakra Döndürme, Temel Meditasyonu ve Nefes Egzersizlerini uygulayabilirsiniz. Onun harici gün içinde Final RTR ve yogaları yapabilirsiniz. Eğer gün içinde vaktim var diyorsanız;

AT - KA - BM, TÇM ve Çakra Döndürme, Final RTR ve yoga.

Bunlar size ağır gelirse kendinizce oynamalar yapıp sonradan artırabilirsiniz.

İyi akşamlar.

Aratosbung said:
Esenlikler.

Holocaust yalanı, Hitler'in ölmemesi;Yahudiler'in dezenfermasyonu derken sorgulamamı bitirdim. Nereden başlamalıyım?

Yer müsait değil bu yüzden bir süre at,ka,bm ve çakra döndürmede ustalaşmak istiyorum. Zaten düşüncelerimi kontrol edememe gibi bir sorunum var.

Daha sonra sınava yönelik bir çalışma ve tçmye geçmeyi düşünüyorum. at,ka,bm ve çakra döndürmeyi 1 ay kadar yapmayı düşünüyorum, hem de disiplin kazanmış olurum.

İyi günler.
images

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back