Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

My friend and I saw the same dream and its continuation at the same time.

666elmatador

New member
Çok yakın bir arkadaşım var ve ikimiz de aynı rüyayı gördük. Rüyam onun rüyasının devamı gibiydi. Rüyasında dışarı çıkıyor ve her yerde arandığımı görüyor. Beni bulmaya çalışıyor ve Doğu Avrupa'daki bir ülkeye gidiyor. Birdenbire gökyüzü kıyamet senaryosunda olduğu gibi kararıyor ve beni ararken bir adam yanına geliyor ve benim tarafımdan gönderildiğini ve beni bir duvarın arkasında bulabileceğini söylüyor. Sonra bir karga sürüsü arkadaşımın beni bulmasına yardım ediyor ve büyük bir duvarın üzerinden atladıktan sonra küçük bir kulübe görüyor. Onu kapıdan görüyorum ve hemen kulübeye davet ediyorum. Sonra bana sormadan neden bir şey yaptığımı soruyor ve ona "önemli değil" diyorum. Etrafına bakıyor ve her şeyin para, altın ve mücevherlerle dolu olduğunu görüyor. "Bunlar ne?" diye sorduğunda ona "Bizim olanı aldım, dostum" diyorum. Sonra ikimiz de dışarı bakıyoruz ve herkes birbirini öldürüyor ve arabalar birbirine çarpıyor. Ona bir torba veriyorum ve "Çantayı parayla doldurup gidelim" diyorum. Parayı alıp gidiyoruz.

Rüyamda bir şeyden kaçıyorum ve Doğu Avrupa ülkesine gidiyorum. Orada lüks bir malikanenin bahçesine arabamı park ediyorum ve içeri giriyorum. Beni gören herkes ayağa kalkıp beni selamlıyor, sanki bir mafya sahnesiymiş gibi. Sonra arkadaşımı görüyorum ve yanına gidiyorum, "Başardık dostum, bizim olanı aldık." diyorum. Bana söylemeden tehlikeli şeyler yapmamam konusunda tekrar uyarıyor. Aşağı iniyoruz ve lüks bir arabaya biniyoruz.

İkimiz de aynı gün bu rüyaları gördük ve inanılmaz hissettiriyor. Bunun ne gibi bir anlamı olabilir? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back