Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mutluluk

Mutluluğu nasıl arttırabiliriz, majikal bir yöntemi varmıdır?
SANANDA mantrası mutluluk mantrasıdır. Bu mantrayı titreterek mutlu enerjiler yaratabilirsiniz. Altın ve Sarı renk kullanmak etkiyi arttıracaktır. Kendi ruhunuza titretip tamamen mutlu ve neşeli olduğunuzu olumlayabilirsiniz.

Wunjo Rünü de mutlu enerjiler oluşturur. Lord Raum'un ritüeli ise yaşamdan ve hayatta olmaktan duyduğunuz mutluluğu ve yaşam gücünüzü arttıracaktır. Depresif ve yorgun dönemlerde size güç vermesi için yapılabilir.

SANANDA mantrası mutluluk mantrasıdır. Bu mantrayı titreterek mutlu enerjiler yaratabilirsiniz. Altın ve Sarı renk kullanmak etkiyi arttıracaktır. Kendi ruhunuza titretip tamamen mutlu ve neşeli olduğunuzu olumlayabilirsiniz.

Wunjo Rünü de mutlu enerjiler oluşturur. Lord Raum'un ritüeli ise yaşamdan ve hayatta olmaktan duyduğunuz mutluluğu ve yaşam gücünüzü arttıracaktır. Depresif ve yorgun dönemlerde size güç vermesi için yapılabilir.
Sananda mantrası, nasıl titretildiğini hatırlayamıyorum nasıldı?

Bu arada evet Lord Raum'un ritüeli gerçekten işe yarıyor, bana mutluluk sevinç ve çokça özgüven de sağlamıştı bir dönem. Hatırlattığınız bilgi için sağolun Thersthara Bey.

Sananda mantrası, nasıl titretildiğini hatırlayamıyorum nasıldı?

Bu arada evet Lord Raum'un ritüeli gerçekten işe yarıyor, bana mutluluk sevinç ve çokça özgüven de sağlamıştı bir dönem. Hatırlattığınız bilgi için sağolun Thersthara Bey.
S, Sevgi kelimesindeki gibi. D ise dilinizi ön dişlerinizin arasında hafif bir şekilde kıstırarak çıkartabileceğiniz "DZZZ" sesi şeklinde. Dagaz Rünündeki DDD sesi ile aynı.

yani SSSSSS-AAAAA-NNNN-AAAAA-NNNNN-DZZZZZZZ-AAAAA

Eğer gerçekten bir sebep yokken(örn. bir yakını kaybetmek, ayrılık, maddi kayıp, vb.) mutsuz oluyorsan boșluk meditasyonu yapmanı tavsiye ederim. Mutsuzluk olarak adlandırdığın his neyse o histen kaçmak yerine o hisse odaklan ve boșluk meditasyonu yap. Dakikalar içinde o hissin yerini mutluluk alacaktır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back