Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mustafa Kemal Atatürk Hakkında

Atamızı hepimizin özlediğini ve görüşebilmeyi dilediğini biliyorum.

Peki ya atamız iyi midir, şu anda nerededir, ruhu reenkarne oldu mu, görüşebilmemiz mümkün müdür?

Bu gibi soruların cevaplarını bana sunabilirseniz minnettar kalırım.

Reenkarne olmuştur bile.
Fakat Tanrılar ya da başka biri gelip size, "Şu ilçede, şu kişi önceki hayatında Mustafa Kemal Atatürk'tü." diyeceğini sanmıyorum. Burada iki tarafın da bir kazancı yok.
Meditasyonlarınıza odaklanıp gelişirseniz sizin açınızdan her şey daha iyi olacaktır.

Atamızı hepimizin özlediğini ve görüşebilmeyi dilediğini biliyorum.

Peki ya atamız iyi midir, şu anda nerededir, ruhu reenkarne oldu mu, görüşebilmemiz mümkün müdür?

Bu gibi soruların cevaplarını bana sunabilirseniz minnettar kalırım.
Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, elimizde olan bilgilere göre her ne kadar Satanist olmasa da, hayatı boyunca İnsanlık ve Türk milletine yaptığı sayısız hizmet ve fedakarlıklar ile Satanik olduğu tartışılamaz bir liderdir. Kendisinin savunduğu ve uğruna savaştığı değerleri, Tanrılarımızın toplumsal değerleri ve Satanik Etikleri ile uyuşmaktadır.

Atatürk, yüce medeniyetlerin beşiği ve dünyanın en önemli coğrafyalarından biri olan Anadolu'yu, boynunda Yahudi zinciri taşıyan İslam hükümdarlarından kurtarmış ve Altın Çağı getirecek olan SS'lerin bu topraklarda doğabilmesi ve büyüyebilmesi için güvenli bir vatan kurmuştur.

Şahsi görüşümce Tanrıların kendisini koruduğuna ve üstün hizmetleri için onu ödüllendirdiklerine şüphem yok. Tahminlerimiz dışında henüz elimizde Atatürk'e ne olduğu ile alakalı net bir bilgi bulunmuyor. Bu tarz bir bilgiye de ihtiyacımız yok. Kendisinin mahremiyeti için de daha fazla bilgiyi talep etmemize gerek yoktur.

Büyük Önderimiz Atatürk'ün ruhsal açıdan da gelişmiş olabileceği kanaatindeyim, savaşlarla geçen ömründe ruhaniyetle ilgilenmeye fırsat bulmuş mudur bilemeyiz; fakat geçmiş yaşamlarından belli bir kazanımı olduğu aşikar. Üstelik ömrü çok yoğun geçmiş olsa da Mu Kıtası gibi araştırmalara destek vermiş, ilgi göstermiş. Bu bilgiler ışığında "Atamız inançsızdı, herhalde Etere dağıldı" demek asla doğru olmayacaktır, sanıyorum ki öyle bir ruh dağılmaz; en azından bunu sezinliyorum.

Onun yaratmaya çalıştığı toplum ise Tanrıların takdirini kazanmıştır sanıyorum. Bizi hem Pislamın, hem de Hristiyanlığın çatısı altında yaşamaktan kurtarıp özgürlük getirdi. Onun sayesinde pazar günleri Kiliseye gidip yamyam sembolizmine sahip ayinlerine katılmak ya da her gün 5 kez yozlaşmış Yoga hareketleri yaparak gücümüzü kanca burun ordusuna göndermek zorunda değiliz. Bunu yapma özgürlüğümüz var mı? evet, ama yapmama özgürlüğümüz de var ve yapmadığımız takdirde kimse bize laf söyleyemez.

Onun reenkarne olması konusuna gelince de ne söyleyeceğimi bilemem, sanırım reenkarnasyon 10-100 yıl arası içinde gerçekleşiyor fakat bunun sert sınırları yok diye biliyorum; sadece ruhun uyum sağlayabileceği bir bedenin oluşması gerekiyor. Bu konuda kesin konuşmak mantıksız ve yanlış bilgi yaymak olacaktır.

Bu arada Atatürk gerçekten 'Tarihin En Yüce' insanlarından biridir. Er ya da geç bu ruhun Tanrılığa erişeceğine şahsen kesin gözle bakıyorum.

Ben ise Atatürk'ün şu anda Du'at'ta olabileceğini düşünüyorum. Hitler ve diğer Tanrı/çalar onun gibi asil bir ruhu Du'at'a kesinlikle davet etmişlerdir diye düşünüyorum.

Belki de Atatürk de Tanrılığa erişti ve henüz haberimiz yoktur. Bilemeyiz. Belki de Tanrılığa erişmese de Du'at'ta gelişimini tamamlıyordur.

Ancak şu kesindir ki Tanrı/çalar onu koruma altına almıştır.

Ben açıkçası Mustafa Kemal Atatürk gibi harika ve mükemmel bir insanın daha fazla mükemmelleşmeye ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Resmen bu Dünyada yaşayan bir Tanrıydı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back