Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mum

Gold Serpent

Member
Esenlikler,

Arkadaşlar mum lazım ama bildiğiniz özellikle siyah mum bulunduran bir site varmı? Yaşadığım yerde bunları satan bir mağaza vardı ama kapandı malesef.

Hepsiburada'yı da kullanabilirsin.

Dolap diye bir site var, arada bir oraya ilginç şeyler düşebiliyor. Orayı da kontrol edebilirsin. Teyzelerden uzak dur ama, hepsi tam anlamıyla geri zekalı.

Trendyol'un yanında Hepsiburada, daha egzotik bir şeyler istiyorsanız Dolap işlevli. Dolap'ta arama çubuğuna yalnızca "mum" yazdığınızda çok tatlı şeyler çıkabiliyor. Pasta şeklinde mumlar görüp beş dakika boyunca izlemiştim geçenlerde.

Esenlikler,

Arkadaşlar mum lazım ama bildiğiniz özellikle siyah mum bulunduran bir site varmı? Yaşadığım yerde bunları satan bir mağaza vardı ama kapandı malesef.
Trendyol veya Hepsiburada gibi uygulamalardan temin edebilirsiniz. İmkanınız varsa Temuda güzel bir tercih olacaktır. Aldıktan sonra negatif enerjiden temizlemeyi unutmayın, kolay gelsin.

Hepsiburada'yı da kullanabilirsin.

Dolap diye bir site var, arada bir oraya ilginç şeyler düşebiliyor. Orayı da kontrol edebilirsin. Teyzelerden uzak dur ama, hepsi tam anlamıyla geri zekalı.
Aklıma gelmemişti, hatırlattığınız için teşekkür ederim. Dolap'evet tecrübem var çoğu kullanıcı yaşlı olunca seviyesiz davranışta bulunabiliyorlar.

Trendyol'un yanında Hepsiburada, daha egzotik bir şeyler istiyorsanız Dolap işlevli. Dolap'ta arama çubuğuna yalnızca "mum" yazdığınızda çok tatlı şeyler çıkabiliyor. Pasta şeklinde mumlar görüp beş dakika boyunca izlemiştim geçenlerde.
Trendyol'da varmış istediğim türden buldum, aslında Pinterest'tarzı dekoratif ürünler mumlar gayet hoş duruyo Dolap'ta bulursam alabilirim, bilgi için teşekkür ederim.

Trendyol veya Hepsiburada gibi uygulamalardan temin edebilirsiniz. İmkanınız varsa Temuda güzel bir tercih olacaktır. Aldıktan sonra negatif enerjiden temizlemeyi unutmayın, kolay gelsin.
Temu'ya baktım ve hepsi yapay led ışıklı sahte mumlar malesef. Elbette unutmam ritüel eşyaları hepimiz için kutsal birer eşyadır.

büyük bir şehirde yaşıyorsan veya bulunduğun şehirde koçtaş, rossman gibi bir mağaza varsa oraya bakabilirsin. ikisinde de çeşit çeşit mum var, mumları ben oradan aldım. Rossman'de siyah bulabilir misin bilmiyorum ama koçtaş'ta vardır büyük ihtimalle

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back