Agartha
Member
Esenlikler. Bu konuyu bir süredir düşünüyorum. Linç yeme ihtimalim çok yüksek ama ben ortada bunu gerektirecek bir olay görmüyorum. Eril ve dişil enerjilerin özelliklerine bakınca şaşırılacak bir şey yok aslında. Mizah/espiri eril bir özelliktir bana göre. Yanılmıyorsam havadan gelir ve hava elementi de zaten erildi. Sadece gözlem yapınca bile erkek komedyenlerin daha fazla olduğu ve kadın komedyenlere göre daha komik olduğu bir gerçek. Bunun dışında bir de bunu dile getirince "kadınlar daha komiktir erkek kafası anlayamıyor" diye aklımızla dalga geçiyorlar. Bu doğru olsaydı başta dediğim olmazdı. Sonuçta iki cinsiyetinde sayısı eşit daha komiklerse kadın komedyenler daha fazla olurdu ve kadınları güldürerek para kazanırlardı ama bunu da yapamıyorlar çünkü kadınlar bile hemcinslerine fazla gülemiyor. Erkek ise her iki cinsi de güldürebiliyor. Kadınlar espiri yapamaz diye klişe bir laf söylemeyeceğim şayet birkaç tane de olsa kadın espirilerine güldüğümü hatırlıyorum. Zaten mizah yeteneği iyi olan kızlarda genellikle erkek özellikleri sergiliyor. Genel olarak erkekler daha komik ve bu beni spiritüel anlamda düşündürdü. Hem son anlattıklarım gözlemsel gerçekler hem başta anlattığım spiritüel gerçeklerle hesap edersek iki türlü de mizah eril özelliklidir anlamına çıkıyor.
Bunları suçlayıcılıkla söylemedim yalnızca içimden geçen düşünceleri bu forumda paylaşmak istedim. Sizin düşünceleriniz neler?
Bu arada bu konu başlığının altına buna benzer konseptlerde kendi düşüncenizi yazarsanız hep birlikte tartışıp bilgilenebiliriz.
Bunları suçlayıcılıkla söylemedim yalnızca içimden geçen düşünceleri bu forumda paylaşmak istedim. Sizin düşünceleriniz neler?
Bu arada bu konu başlığının altına buna benzer konseptlerde kendi düşüncenizi yazarsanız hep birlikte tartışıp bilgilenebiliriz.