Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mescidlerde ruhani aktivite

Mali

New member
Gün itibariyla bir öğrenci yurdunda kalmaya bașladım, burada meditasyon ve ritüeller için sessiz ve yanlız kalacağımız uygun yer bulmak zor, boș olduğunda mescidleri kullansam olur mu? Astral tapınak inșa edecek ve kullanacak seviyede olduğumu düșünmüyorum, ne yapmalıyım?

Gün itibariyla bir öğrenci yurdunda kalmaya bașladım, burada meditasyon ve ritüeller için sessiz ve yanlız kalacağımız uygun yer bulmak zor, boș olduğunda mescidleri kullansam olur mu? Astral tapınak inșa edecek ve kullanacak seviyede olduğumu düșünmüyorum, ne yapmalıyım?
Tabiki mescidleri kullanabilirsiniz. Tanrılar bu tarz şeyleri umursamayacaktır. Yine de kullanmaya başlamadan önce girdiğiniz mescidleri temizlemeyi unutmayın. Satanik alevler ve RAUM mantrası iş görecektir. Temizleyebildiğiniz kadar temizlemeye özen gösterin. En iyisi ise o alanda RTR yapıp tüm İslami enerjiyi ters çevirmektir. En etkili temizlik RTR'dır.

Tabiki mescidleri kullanabilirsiniz. Tanrılar bu tarz şeyleri umursamayacaktır. Yine de kullanmaya başlamadan önce girdiğiniz mescidleri temizlemeyi unutmayın. Satanik alevler ve RAUM mantrası iş görecektir. Temizleyebildiğiniz kadar temizlemeye özen gösterin. En iyisi ise o alanda RTR yapıp tüm İslami enerjiyi ters çevirmektir. En etkili temizlik RTR'dır.
Eklemek istediğim bir şey var. Ölüm büyüsü gibi şeylerde mezarlıktaki enerjileri kullandığımızdan yola çıkarak koruma aurası çalışmasının mescidlerde yapılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Bahsettiğim altın-beyaz enerji solumak. Oranın enerjisini çekmez miyiz sonuçta? Bence her şeyi orda yapılabilir ancak koruma aurasını farklı bir yerde yapmalı.

Eklemek istediğim bir şey var. Ölüm büyüsü gibi şeylerde mezarlıktaki enerjileri kullandığımızdan yola çıkarak koruma aurası çalışmasının mescidlerde yapılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Bahsettiğim altın-beyaz enerji solumak. Oranın enerjisini çekmez miyiz sonuçta? Bence her şeyi orda yapılabilir ancak koruma aurasını farklı bir yerde yapmalı.
Evet, Mescidlerde yapılabilecek çalışmalar sınırlı. Sesli çalışmalar için tercih edilebilir. Mantra titretmek veya Tanrıların güç ritüelleri gibi.

At ak bm çakra döndürme ve bir çakra açma yaptım bitince iyi hissettim ama bana verilen yatakta tahta kurusu olduğu için șimdi uyuyacak yer bulamıyorum idare en erken yarın yardımcı olabileceğini söyledi, mescidde uyursam sıkıntı olur mu?

Şahsen mescidlerde meditasyon yapmanızı tavsiye etmem. Bende öğrenci yurdunda kalıyorum ve meditasyonlardaki mantra titreşimlerini zihnimden yapıyorum. Tabiki bu güçlerini azaltıyor ama hiç yapmamandan daha iyidir.

At ak bm çakra döndürme ve bir çakra açma yaptım bitince iyi hissettim ama bana verilen yatakta tahta kurusu olduğu için șimdi uyuyacak yer bulamıyorum idare en erken yarın yardımcı olabileceğini söyledi, mescidde uyursam sıkıntı olur mu?
Ben prensip gereği uyumazdım ve uyumanızı da tavsiye etmezdim ama şuan sizin uyku ihtiyacınızı da hiçe sayamam bu yüzden birkac saatliğine uyuyun sonra güzelce arının.

Yaklașık 1 saat sonra kötü bir hisle beraber uyandım, gergin ve sıkıntılı bir his, rüya gördüm mü hatırlamıyorum ama kötü hissetmenin uyku kalitemi bozdu-u așikar. Çok uykum olmasına rağmen orada devam edemeyeceğim, denemenizi tavsiye etmem.

Tahta kurusundan birşey olmaz,yat uyu uykusuz olurmu, tahta kurusu adamı öldürmez, üstüne kolonya sür sana yaklaşmaz, mescid dediğin yer bir odadır orda kaloferin peteklerin yanına uzan yat, keyfine bak, heryer bizim

mescid dediğin yer bir odadır orda kaloferin peteklerin yanına uzan yat, keyfine bak, heryer bizim
Gezdim gezdim gidecek yer bulamayınca ben de tekrar mescide girdim, sabah namazında cemaat oluyorlarmıș biraz garip uyandim, neyse öyle ya da böyle geceyi bitirdim, neyse umarım aramızda benden daha kötü bir gece geçiren yoktur😕. Herkese günaydın☀️☀️

Gezdim gezdim gidecek yer bulamayınca ben de tekrar mescide girdim, sabah namazında cemaat oluyorlarmıș biraz garip uyandim, neyse öyle ya da böyle geceyi bitirdim, neyse umarım aramızda benden daha kötü bir gece geçiren yoktur😕. Herkese günaydın☀️☀️

Esenlikler,

Tahta kurularından bahsetmişsiniz. Tam manasıyla hayatınızı bilmediğimden ötürü empati yapamayacağım tabii ki. Ancak anladığım kadarıyla kaldığınız yurt eski bir yurt. Eğer idari yönetimdekiler ile görüşme şansınız varsa bunu onlar ile görüşerek halletmeniz gerekiyor. O yurda para ödüyorsunuz ve karşılığını almanız gerekiyor.

Mahremiyet konusunda Tanrılardan yardım talep edilebilir bu tür durumlarda ayrıca. Benzer durumlar yaşayan birisi olarak bana gerçekten yardım ediyorlar.

İyi günler.

sıcak mıydı petekler yanıyornuydu? üstüne örtecek birşey bir battaniye vs varmıydı? bu günlerde geçer gardaş, kendine iyi bak,

Gerekli yerlere bildirdim, halloldu sayılır. Mutemelen tekrar böyle bir gece geçirmeyeceğim, yardımlarınız/tavsiyeleriniz için hepinize ayrı ayrı teșekkürler, endișelenecek bir durum yok, topluluğumuz sağolsun böyle ufak sorunlarda bile kendimi hiç yanlız hissetmiyorum.
Esenlikler

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back