Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Merhaba

Nasil ulasa bilirim sizlere?
Bende ogrenmek istiyorum
Ulaşımdan kastınız umarım fiziksel ulaşım/buluşma gibi bir şey değildir. Bizler Satanizm yolunu bireysel olarak, tek başımıza takip ederiz. Forum üyeleri ve Satanistler olarak aile olsak da kişisel güvenliğimiz için gizliliğimizi korumak zorundayız, bu yolu takip edecekseniz siz de bunu yapmalısınız. Yani eğer tahayyülünüzde geceleri ormana kaçıp ateş yakıp uluyarak ritüel yapan kişiler geliyorsa, biz onlardan değiliz; görüntü olarak dümdüz insanız. Ha çoğumuz diğer insanlara kıyasla daha rafine zevklere sahip; bir Satanistin sanatla uğraşması, futbol holiganı olmasından daha olası geliyor bana.

Sonne Bey'in dediği gibi sitemizi okuyun, öğrenme yolunuz açık olsun. Lütfen bunu geçici bir heves olarak düşünmeyin, şuan buradaki kardeşlerimin bir kısmının da "keyfi araştırma" şeklinde bu yola girip araştırmalar yaptığını tahmin edebiliyorum. Araştırmak çok keyiflidir elbette fakat sürekli kendinize bir şeyler katın, bunu yapıp yazılmış istisnasız her yazıdan ders çıkardığınızda doğru yolda olduğunuzu anlayacak ve aramıza kendi hür iradenizle katılmış olacaksınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back