Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Merak ettiklerim

Xaji

Member
Esenlikler

İnancımızda bazı detayları merak ettim, o yüzden sizden bilgi almak istiyorum. Şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.
  1. Yanlış bilmiyorsam, koruyucu demonumuzun büyük ihtimalle onlarca, hatta yüzlerce kişiyi koruduğu SS'ler var. Bu kadar kişiyi nasıl koruyabiliyorlar? Çünkü Tanrılarımızı davet ederken bile bazen yoğun olduklarında gelmeyip, daha sonra dönüş sağlıyorlar. Demonumuz sürekli bizimle olamaz büyük ihtimalle, kötü bir şey sezdiği zamanlar mı yanımıza uğruyor ?

2. Bizim inancımızda sınanmak diye bir şey var mıdır? Örneğin, "Tanrı'dan bana cesaret vermesini istedim, üstesinden gelmem gereken tehlikeler verdi." sözü gibi, bazı dönemler çok yalnız hissederiz veya bir şeyi çok isteriz, ancak bu olmaz. Bu, bizim güçlenmemiz için bir yolculuk mudur, yoksa hayatın kendisinin bir parçası mı? Benim çevremde, okulda veya iş yerinde olsun, genelde insanlar mutlu, sosyal olarak ve iş olarak her konuda iyiler. ama bu, çalışkan veya mantıklı oldukları için değil. cidden görseniz, hiçbir işe yaramayacak cehalet akıp boş konuşan tipler ama daha iyi hayatları var.

3. Mitolojik hikayeler gerçek midir?

4. Ölen hayvanların ruhlarına ne olur?
Teşekkürler tekrardan. 🙏

Birinci sorunuz için; bu çok güçlü bir Siddhi'dir, Meditasyonlarda geliştikçe ve Astral Bilincinizi Birleştirip Bölmekle ilgili çalışmalar yaptıkça bunu kavrarsınız. Telefon olarak düşünün, Koruyucu Demon'unuzu her daim arayabilirsiniz; o da size çok büyük olasılıkla cevap verecektir.

İkinci sorunuz için, aslında direkt olarak Tanrılarla bağlantısı olmasa da Astrolojik etkenler bizi sınar; birinci örnek Satürn mesela. Satürn'ü doğru şekilde anladığımızda Tanrılık yolunda da adım atmış oluruz, Tanrılar da bunu istediği için bize her şeyi altın tepsiyle sunmaz.

Üçüncü soru; hayır, alegori kavramını araştırın. Truva Savaşı gibi şeyler gerçektir, fakat Zeus Babamızın mitolojide cinsel açıdan çok aktif olması tamamen sembolik bir anlatımdır.

Dördüncü soru; ölen hayvanlar reenkarne olur.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back