Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

MERAK ETTİĞİM ÖNEMLİ SORULAR

destroyer666

New member
Esenlikler,

Bir arkadaşımla satanizm hakkında konuşuyordum ve bana cevaplayamayacağım sorular sordu. Bunları size sormak istiyorum, hepsini cevaplayalım lütfen. Kendinizi baya meraklı.

1. Şeytan'ın DNA'mızda yaptıkları değişimi laboratuvarda nasıl gözlemleriz?
2. Yahudilerin DNA'sını incelerken nereye bakalım ki farklı olduğunu görelim?
3. Elena Danaan ile ilgili ne düşünüyorlar?
4. Galaktik Federasyonun son durumu nedir?

shiningsoul said:
Esenlikler,

Bir arkadaşımla satanizm hakkında konuşuyordum ve bana cevaplayamayacağım sorular sordu. Bunları size sormak istiyorum, hepsini cevaplayalım lütfen. Kendinizi baya meraklı.

1. Şeytan'ın DNA'mızda yaptıkları değişimi laboratuvarda nasıl gözlemleriz?
2. Yahudilerin DNA'sını incelerken nereye bakalım ki farklı olduğunu görelim?
3. Elena Danaan ile ilgili ne düşünüyorlar?
4. Galaktik Federasyonun son durumu nedir?

1. ve 2. sorunuz için somut kanıt istiyorsunuz, haklı da olabilirsiniz. Ben de buna dürüst bir cevap vermek istiyorum.
Bunu gözlemleyemeyiz hayır. Bunun birinci sebebi muhtemelen, her ne kadar moleküler biyoloji ve genetik biliminde çok yol katedilmiş olsa da, henüz
çok fazla şeyin bilinmiyor oluşu. Eğer bu soruyu soruyorsanız siz de biliyorsunuz ki bu alanda henüz net fikirler edinmek için çok oturaklı bir şekilde yol katedilmeli. DNA haritası, İnsan Genom Projesi gibi şeyler her ne kadar kulağımıza yeterli bir bilgiymiş gibi gelse bile bu alanda öğrenmemiz gereken çok şey var.
İkincil sebebi ise bu 2 sorunun biraz saçma oluşu çok afedersiniz ama. Materyal bilimin bir metodolojisi var, bir ilerleyiş biçimi var ve bu yol akıllıca dizayn edilmiş durumda (en azından materyal bilim için)
Bir örnek vererek söylüyorum, atıyorum X topluluğunda kanser vakaları çok yüksek. Evet o zaman bilim bu topluluğun DNA haritasında buna sebep olabilecek bir gen, bir etken arayabilir ki bu gayet mantıklıdır. Ama hiçbir bilim insanı tutup da "Yahudilerin kertenkele gibi sürüngen olduğunu düşünüyorum, hadi kertenkele ile yahudinin arasındaki benzerlikleri bulalım" veya "goy ile kertenkele arasındaki 7 farkı bulalım" oyunu oynayamaz. Bilim böyle çalışmıyor. Sorduğunuz bu iki soru bu yüzden çok uçuk.
Ayrıca, kusura bakmayın bu benim kendi fikrim, JOS'a karşı gereksiz bir tutuma girmiş arkadaşınız. Sanırım ateist ama gereksiz ve önemsiz bir ateist. İnstagramda ateizm sayfalarını falan takip ediyor olabilir:/ Her halükarda satanist olmadığı besbelli.
Ona deyin ki "Yahudi DNA'sının şurasına şurasına bak, cevap orada gizli evladım." Bakabiliyorsa baksın, ha bakamıyorum diyorsa bakabileceği ortama girsin (yani bunun okullusu olsun)
Böylesine konularda temelin bile altında bilgisi olduğu halde (bu benim fikrim, belki böyle değildir) bu kadar iddialı soru soranları hiç anlamıyorum. Lisede biyoloji ortalaması kaçmış onu bi söylesin önce ya, DNA falan? :X

Esenlikler,

Kendisi uzaylılar hakkında araştırma yapan ve Türkiye'de tanınan biris, ismini vermeme gerek yok.
Peki ya son 2 soruyu cevaplayabilir miyiz?

Teşekkürler.

Esenlikler,

1-
https://spirituelsatanizm.org/satanizm-nedir-seytan-kimdir/ (5. içerik)
https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=3&t=41344

2- Sizin araştırma yapmanıza gerek yok. Yahudiler zaten yapıyor. Eski gönderilerime bakabilirsiniz.

3- Eğer starseed gibi zırvalıklardan bahseden biriyse, cevabını zaten verdiğimi düşünüyorum.

4- UFOlojistlerin dediklerini mutlak hakikat olarak ele almamanız lazım. Zira bilgi kaynakları kambur Griler. Bellerini doğrultunca "galaktik" siyaseti öğretirler. O vakte kadar, bunların doğruluk payının, Westeros politikası kadar gerçekçi olduğunu bilmeniz yeterlidir.

Antik medeniyetlerde her daim saygı gören yıldız kümesi Orion olmuştur. Ki çok fazla "federasyon" gibi bir yapılanmanın bulunduğunu düşünmüyorum çünkü Griler, Reptilyanların tabiri yerindeyse getir götürünü yapan hizmetçileridirler.

İyi günler.

Tüm cevaplar çok iyiydi fakat, 2. Sorunun cevabını daha detaylı verebilir misiniz? Profilinize girdim ve çok fazla gönderiniz var. Lütfen bu çok önemli.

shiningsoul said:
Tüm cevaplar çok iyiydi fakat, 2. Sorunun cevabını daha detaylı verebilir misiniz? Profilinize girdim ve çok fazla gönderiniz var. Lütfen bu çok önemli.

Esenlikler,

Buyurun. Yahudiler kendi sitelerinden, gönderi içindeki sayfayı kaldırmış, ancak biraz araştırırsanız eminim ki alternatif bir kaynak bulabilirsiniz.

Daha genel bir başlık için Wikipedia sayfasını okuyabilirsiniz.

İyi akşamlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back