Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyonlardan sonra yaşadıklarım

Esenlikler,
Son 10 gündür tekrardan meditasyonlarıma geri döndüm. Bu 10 gün içinde daha net rüyalar görmeye, sık sık karıncalanmaya ve bastırdığım duyguların daha çok ortaya çıktığını fark ettim bunlar normal mi?

Esenlikler,
Son 10 gündür tekrardan meditasyonlarıma geri döndüm. Bu 10 gün içinde daha net rüyalar görmeye, sık sık karıncalanmaya ve bastırdığım duyguların daha çok ortaya çıktığını fark ettim bunlar normal mi?
Evet bu tarz durumlar ile karşılaşmak oldukça normaldir. Meditasyon yapmaya adanmışlık ile devam etmelisiniz.

Esenlikler,
Yüksek ihtimalle karıncalanma enerji akışınızla alakalıdır, daha net rüyalar ve bastırdığınız duyguların ortaya çıkmasıda zihninizin gelişmesiyle alakalı olabilir. Meditasyonlarınıza devam etmelisiniz.

sizce yatarak mı meditasyon daha iyi oturarakmı ? en rahat olduğumuz şekilde ama omurga dik olacak, eee ozaman yatarak omurga dik olmuyorki, yatay oluyor, ben hep oturarak yapıyorum, aslında bazen çok yorgun oluyorum yatarakta yapsam diyorum, ama yatarak omurga yatay olur diye yapmıyorum, yatarak meditasyon yapan varmı? nasıl yapıyor acaba ?

sizce yatarak mı meditasyon daha iyi oturarakmı ? en rahat olduğumuz şekilde ama omurga dik olacak, eee ozaman yatarak omurga dik olmuyorki, yatay oluyor, ben hep oturarak yapıyorum, aslında bazen çok yorgun oluyorum yatarakta yapsam diyorum, ama yatarak omurga yatay olur diye yapmıyorum, yatarak meditasyon yapan varmı? nasıl yapıyor acaba ?
Gece yatmadan önce program hariç meditasyonlarımı yatarak yapıyorum. Bazen gerçekten bağdaş kuracak halim kalmıyor üstümden yorganı atıyorum ellerimi açıyorum o şekilde yapıyorun

upuzun yatarak bunun gibi, benim dediğim

1737921825677.png

Bazı meditasyonların kendi *özel* pozisyonları oluyor fakat klasik programda çakralarla ilgili meditasyonlar dışında, bağdaş kurarak oturmanın gerekli olduğu meditasyonlar yoktur diye düşünüyorum.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back