Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyonlar ve rünler hakkında

1343666

New member
esenlikler Rünleri titretirken sesli titretmek zorunda mıyız? yoksa sessiz de içimizden de titretirsek olur mu? onun dışında bir kaç meditasyon hareketinde örneğin dil bükme falan var ben onları yapamıyorum zamanla yapar mıyım? yada yapamasam bile çok sıkıntı yaratır mı?

Eminim ki birçok kişi size dilbilgisi açısından daha doğru bir şekilde cevap verecektir. Ben zahmet etmeyeceğim. Çok az yazacağım. Sessizce titreşebilirsiniz. Fısıldayarak titreşebilirsiniz. Yüksek sesle titreşebilirsiniz. Elbette bunu sessizce yapmak çok daha az etkilidir. Bunu yüksek sesle yapmak çok etkilidir. Ve yavaş ya da hızlı bir şekilde titreşebilirsiniz. Yavaş daha etkilidir. Ben fısıldamanızı öneririm. Belirli beden pozisyonları söz konusu olduğunda, belirli beden pozisyonları (mudralar, bandhalar) gerekli değildir. Mutlu meditasyonlar!

esenlikler Rünleri titretirken sesli titretmek zorunda mıyız? yoksa sessiz de içimizden de titretirsek olur mu? onun dışında bir kaç meditasyon hareketinde örneğin dil bükme falan var ben onları yapamıyorum zamanla yapar mıyım? yada yapamasam bile çok sıkıntı yaratır mı?

Bağırarak titretmene gerek yok. Fakat ne kadar yüksek o kadar iyi. Eğer ses çıkarmaman gereken bir durumdaysan kısı sesle titretebilirsin. Bunlarin haricinde içinden titretmek pek mantıklı görünmüyor.

Tam olarak hangi dil hareketini yapamdın. Sanırım 40 gün meditasyon programındasın. Orada meditasyonlarda dil hareketi var mı ki?

Bağırarak titretmene gerek yok. Fakat ne kadar yüksek o kadar iyi. Eğer ses çıkarmaman gereken bir durumdaysan kısı sesle titretebilirsin. Bunlarin haricinde içinden titretmek pek mantıklı görünmüyor.

Tam olarak hangi dil hareketini yapamdın. Sanırım 40 gün meditasyon programındasın. Orada meditasyonlarda dil hareketi var mı ki?
daha 40 gün meditasyonuna başlamadım önce hareketleri yavaş yavaş öğrenip aşama aşama ondan sonra 40 gün meditasyonuna başlamayı düşünüyorum. ama baya karışık ve biraz zor ilk başta. ilk olarak önerebileceğin çakra çalışması var mı ? hareket olarakta soruyorsan Azazelden gelen ters sithali dilimi kıvıramıyorum

daha 40 gün meditasyonuna başlamadım önce hareketleri yavaş yavaş öğrenip aşama aşama ondan sonra 40 gün meditasyonuna başlamayı düşünüyorum. ama baya karışık ve biraz zor ilk başta. ilk olarak önerebileceğin çakra çalışması var mı ? hareket olarakta soruyorsan Azazelden gelen ters sithali dilimi kıvıramıyorum

Sana tek önerim 40 gun programına baslaman yonunde olucak. Baslamak icin en iyi program o. Zaten baslangici cok kolay aura temizleme koruma aurasi vb var genel olarak kolay zorlayan bir kisim yok.

Dil konusunda zamanla alisirsin diye dusunuyorum

Direkt 40 günlük programa başlayıp diğer nefes egzersizlerini 40 günlük programdan sonra rutininize ekleyebilirsiniz.

Sana tek önerim 40 gun programına baslaman yonunde olucak. Baslamak icin en iyi program o. Zaten baslangici cok kolay aura temizleme koruma aurasi vb var genel olarak kolay zorlayan bir kisim yok.

Dil konusunda zamanla alisirsin diye dusunuyorum
40 günlük Rutinden sonra neye başlayacağım birde konudan biraz farklı ama Joy of Satan Donors a neden üye olamıyorum üye ol dedim sadece kullanıcı adı ve email bilgisi sordu şifre sormadı üye olmamın bir yolu var mı

40 günlük Rutinden sonra neye başlayacağım birde konudan biraz farklı ama Joy of Satan Donors a neden üye olamıyorum üye ol dedim sadece kullanıcı adı ve email bilgisi sordu şifre sormadı üye olmamın bir yolu var mı
Rutinden sonra sitedeki diğer meditasyonları okuyup kendine göre yeni bir program oluşturabilirsin. Aura temizleme , Koruma Aurası ve Boşluk meditasyonunu her gün yapmayı unutma. Pdfde yazıldığı üzere zaten bu meditasyonları her gün yapmak gerek. Bu meditasyonlara ek olarak verdiğim linkteki meditasyonlara bakarak istediğini programa ekleyebilirsin.

JoS Donorsa giriş yapmak için bağış yapman lazım. Eğer halen giremiyorsan Yüksek Rahip Hooded Cobra 666ya mail atabilirsin.

Ben normal sesimin aksine biraz daha sesimi tonlayarak titreştiriyorum yan odadakiler duymuyor bu şekilde. Dünyanın en bass'a sahip insanı bir Türk idi sanırım ve videosunu izleyebilirsiniz anlayacaksınız.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back