Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon

Nicky1337s

New member
Arkadaşlar esenlikler Şeytan Baba sizi kutsasın, meditasyon programı pdf de 4 5 dakika oldugunu söylüyor ama bende 45 50 dakikaya kadar uzanıyor, bir normal temizle ve korunma birde güç kelimeleri ile olan teknikler var ben ikisinide yapıyorum, yanlışmı yapıyorum ?

Henüz yeni olduğun için imajinasyonlar konusunda zorlanabiliyor olabilirsin, ben de ilk başladığımda neredeyse 50dk 1 saat arası sürüyordu. Şimdi bu süre oldukça düştü zamanla sende de öyle olacak. Kendini hiç sıkma yapabildiğinin en iyisini yap. İyi günler kardeşim

Olumlamaları yüksek sesle söylemenize pek gerek yok, hatta bunu yapmak odak dağıtıcı olabileceği için ben tercih etmiyorum. Odağınızı toplayıp zihninizden olumlarsanız ciddi bir fayda ve zaman tasarrufu sağlarsınız.

Bir de yanlış yapmıyorsunuz, tatlı hatalarınız belki vardır belki yoktur ama en nihayetinde alışma sürecine girdiniz. İyi hissettiriyorsa doğrudur, eğer çok meşgul bir insan değilseniz de süreyi kafaya takmayın.

Arkadaşlar esenlikler Şeytan Baba sizi kutsasın, meditasyon programı pdf de 4 5 dakika oldugunu söylüyor ama bende 45 50 dakikaya kadar uzanıyor, bir normal temizle ve korunma birde güç kelimeleri ile olan teknikler var ben ikisinide yapıyorum, yanlışmı yapıyorum ?
Geliştikçe 4-5dk sürecek en fazla. İlerlemeye devam edin, meditasyon sürenizin kısaldığını fark edeceksiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back