Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon Sırasında Deneyimim

Chew666

New member
Esenlikler, İyi geceler. Yaşadığım bu şeyi aslında tarif etmesi pek mümkün değil ama, ne zaman meditasyona başlasam tam odaklandığım esnada bedenimin içinden birşey dışarı çıkmaya çalışıyor gibi oluyor. Bu ilk adandığım, 40 günlük programa bağladığım günlerdede böyleydi.
Gün içerisinde pek çok şeye odaklanıyorum, fakat hiç böyle hissetmiyorum. Meditasyon sırasında beynimin oynadığı oyun olabilir mi veya benim gibi, yaşadığım şeyi deneyimleyen varmı?

Bedeninize odaklandığınız ve o an bedeninize yansıyan duygularınızı hissediyor olabilirsiniz. Çoğu insan bedenine yönelip, bedenini hissetmeye çalışmaz. Bedenimde, içimde neler olup bitiyor gibi bir soruyla bunu cevaplandırabilirsiniz kendi adınıza. Belki bu tür bir şey olabilir.

O enerjiye odaklanıp ne olduğunu çözmeye çalışın, meditasyon deneyimleri çoğunlukla kişiye özeldir. Enerji yoğunluğu da sebep oluyor olabilir, temel meditasyon sırasında ne hissediyorsunuz?

O enerjiye odaklanıp ne olduğunu çözmeye çalışın, meditasyon deneyimleri çoğunlukla kişiye özeldir. Enerji yoğunluğu da sebep oluyor olabilir, temel meditasyon sırasında ne hissediyorsunuz?
Öneriniz için teşekkürler. Yaşadığım şey temel meditasyon içinde geçerli, fakat çakralara odaklandığım zaman bunu daha sık yaşıyorum.

Öneriniz için teşekkürler. Yaşadığım şey temel meditasyon içinde geçerli, fakat çakralara odaklandığım zaman bunu daha sık yaşıyorum.
Belki tıkanıklık vardır. https://spirituelsatanizm.org/bloke-edilmis-cakralari-acma/

Eğer sorunun kaynağına çakralar diyorsanız, onlarla uğraşın. Açıp kapamak, hizalamak, döndürmek falan. Enerji akışı doğru olmayabilir, bir sürü seçenek var. Yogaya da başvurabilirsiniz.

Umarım sorununuzu çözersiniz...

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back