Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon Müzikleri

Anaxar

New member
Esenlikler,

Meditasyon yaparken müzik dinlemeyi hepimizin bir noktada sevdiğini düşünüyorum. YouTube'da da fazlasıyla bu tarz müzikler ve içerikler bulunuyor. Bana iyi gelen, pozitif enerji veren bir kaç müzikle meditasyon yaparken "Satania" isimli bir kanala denk geldim. Pek çok demon'un sigili üzerine enchant ve invokasyon müzikleri paylaşıyor. Sigilleri çift daire içine almış olması bir eksi. Bu kanala bakarken 3. göz açma isimli bir videosuna da denk geldim. "Thoth" mantrasını kullanıyordu. Sizce bu kanal biz spiritüel satanistler için ne kadar güvenlidir? Daha önce karşılaşmış olanlar var mı? Ve önerebileceğiniz herhangi bir meditasyon müziği var mı? Teşekkürler.

Esenlikler,

Meditasyon yaparken müzik dinlemeyi hepimizin bir noktada sevdiğini düşünüyorum. YouTube'da da fazlasıyla bu tarz müzikler ve içerikler bulunuyor. Bana iyi gelen, pozitif enerji veren bir kaç müzikle meditasyon yaparken "Satania" isimli bir kanala denk geldim. Pek çok demon'un sigili üzerine enchant ve invokasyon müzikleri paylaşıyor. Sigilleri çift daire içine almış olması bir eksi. Bu kanala bakarken 3. göz açma isimli bir videosuna da denk geldim. "Thoth" mantrasını kullanıyordu. Sizce bu kanal biz spiritüel satanistler için ne kadar güvenlidir? Daha önce karşılaşmış olanlar var mı? Ve önerebileceğiniz herhangi bir meditasyon müziği var mı? Teşekkürler.
Sanal mantralar veya dualar meditasyon üzerinde etkili değildir. Video müziklerden gelen "frekanslar ile" çakralar açılmaz veya herhangi bir ruhani güç kazanılmaz. Bu videolar sadece meditasyona daha da uyumlanmak için keyfi bir işlev görebilir. Ben şahsen meditasyon yaparken müzik tercih etmiyorum.

Güvensiz veya güvenli diye yargılanamaz ancak eğer müziği sevdiyseniz ve meditasyonlarınızda size kolaylık sağlıyorsa dinlemenizde bir sakınca bulunmuyor. Sadece bilin ki meditasyonun gerçek gücü ruhunuzdan geliyor, müzikten değil.

Bu tarz müzikler genelde insanı dinginleştirse de kasvete sürükleyen karamsar bir atmosfere neden olacak frekanslara sahipler. Meditasyon yaparken ille de müzik dinleyeceğim diyorsanız The Witcher veya The Elder Scrolls video oyunu serilerinin atmosfer müziklerini döngüye alarak dinleyebilirsiniz. Henüz yeteri bilince sahip değilken bahsettiğiniz o müzikleri ben de kullandım, evet yalan yok insanı ortama sokuyor bir yere kadar fakat The Witcher oyunlarındaki bir ambiyans müziğini de "3.gözünüzü açacak muazzam yegane müzik" başlığıyla paylaşsak o da insanı ortama sokar; sadece bilinçaltında bunu onaylatmak lazım. Lakin bu tarz karanlık meditasyon müziklerinin insanı ilk başta ortama soksa da uzun vadede size zarar verebilecek etkiye sahip olduğunu düşünüyor; o yüzden kimselere kullanmasını tavsiye etmiyorum. Daha genele bakarsak da insanı kötü düşüncelere yöneltebilecek karamsar müziklerden ve şarkılardan tamamen uzak durmanız en iyisi olacaktır, çünkü müzik sektörü büyük ölçüde düşmanın elinde ve ister istemez bizleri rahatsız edip iğrendirecek yapıya sahipler. Sonuç olarak müziğin insan beyninde etkisinin büyük olduğunu düşünüyor ve bize pozitif duygular yaşatacak müzikleri dinlemeyi savunuyorum.

Esenlikler,

O kanallardan uzak durun. Ayrıca hayır meditasyon yaparken astraldaki sesleri dinlemek çok daha güzel ve ayrıca ses ile birlikte görüntüleri ve kokuları da var.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back