Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Meditasyon için uygun ortam bulamıyorum?

Mali

New member
Meditasyona yeni basladım ve artık kendimi hazır hissettiğim için bir süredir aura temizleme ve koruma aurası için güç kelimeleri kulkanıyorum, ayrıca çakra açma meditasyonlarını yaparken gene çeșitli mantralar kulkanıyorum dolayısıyla meditasyon yaparken ne yaptığım anlașılacak șekilde ses çıkarıyorum, yakın bir zaman sonra dilediğim zaman yanlız kalamayacağım bir ortamda olacağım ve çevremdekiler farketmeden güç meditasyonlarına devam etmek istiyorum, bunu sessiz yapmanın bir yolu var mı veya astral ortamda meditasyon yapılabilir mi, yapılırsa nasıl yapılır veya çevremdeki insanlara bir șekilde ne yaptığımı açıklayıp onların farketmesini umursamadan güç sözcüklerini kullanarak meditasyona devam mı etmeliyim?

Mahremiyetinizi sağlayın ve ona gerekli özeni gösterin, şimdi önemli olmayacağını düşünseniz de gelecekte neler yaşanabileceğini bilemezsiniz. Özellikle, kendi kendinize geçireceğiniz vakti kısıtlayacak bu kişilerle aynı kanı taşımıyorsanız.
Güç kelimelerini zihninizde titreştirebilirsiniz, hâlâ yadsınamaz bir etkisi vardır. Örneğin, çakra açma meditasyonlarında, bir çakraya yoğun bir şekilde odaklanıp seçtiğiniz mantrayı “içinizden” tekrar etmeyi deneyebilirsiniz.

Yüksek Rahibe Lydia; yanlış hatırlamıyorsam bundan birkaç sene önce, bu şekilde bir Venüs karesi yaptığını ve getirilerinden oldukça memnun olduğunu paylaşmıştı.

Meditasyona yeni basladım ve artık kendimi hazır hissettiğim için bir süredir aura temizleme ve koruma aurası için güç kelimeleri kulkanıyorum, ayrıca çakra açma meditasyonlarını yaparken gene çeșitli mantralar kulkanıyorum dolayısıyla meditasyon yaparken ne yaptığım anlașılacak șekilde ses çıkarıyorum, yakın bir zaman sonra dilediğim zaman yanlız kalamayacağım bir ortamda olacağım ve çevremdekiler farketmeden güç meditasyonlarına devam etmek istiyorum, bunu sessiz yapmanın bir yolu var mı veya astral ortamda meditasyon yapılabilir mi, yapılırsa nasıl yapılır veya çevremdeki insanlara bir șekilde ne yaptığımı açıklayıp onların farketmesini umursamadan güç sözcüklerini kullanarak meditasyona devam mı etmeliyim?
Astral tapınağınızı kullanabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back