Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mecburiyeteb düşmanla içli dışlı olmak

aerya

New member
Arkadaşlarım iyi günler dilerim son zamanlarda enerjim sömürülüyor bu hissin de ötesinde amerikan okulunda okuyorum çevremde kesin Yahudi olduğundan eminim şöyle diyebilirim sosyal hayatımda son zamanlarda hiç iyi şeyler dönmüyor sürekli arkamdan birşeyler çevriliyor benim geçen bi çocuk ile kişi oldum arkadaş ortamı vasıtasıyla kendisi kimseye Yahudi diyemiyor ama çizdiği Davut yıldızı vardı ve bu kişi deist olduğunu idda ediyor kişinin enerjisi çok garip geldi okula ilk geldiği anda fark etim hep bi negatiflik var içten içe arkadaşla bi dialoga girdim be hep kapitalizmi övüyordu sosyalizm komünizm den uzak bi görüşü var bunu söylüyordu ve rusyaya gitmiş bir sürü yabancı kızlarla çıkmış ve hepsini aldatmış ve bu kişi benim çevremden kız arkadaşlarımla çıkmış onlarda aldatmış biz tek iken derdinin cinselik olduğunu söylüyordu neyse devam etmek gerekirse sürekli ha bire son zamanlarda bana yapışmaya başladı insanlar var iken iyi davranan yok iken bana garip garip davranan bi tip karşı cinsi sömürmenin derdinde eleman habire benim yanıma gelip aynı şeyleri bana yaptırmaya çalışıyordu elemanın Yahudi olduğundan eminin yabancı uyruklu birazda türk melezi biri kendisine deist desene inanmıyorum onun yanındayken tüm enerjim çekiliyor gibi hissediyorum.

Buradaki SS'ler kendilerine ait olmayan savaşları vermeyi seviyor. Bunu önemsememli ve sadece görmezden gelmelisiniz. Kirli bir nehirdir insan, her şeyi taşımak için deniz olmak gerek.

Böceklerden endişe duyar ve tüm gün onu düşünürseniz, etrafınızda böcekler görmeye başlarsınız. Sizin yüzünüzden artmazlar fakat siz tüm dikkatinizi ona verirsiniz.

Zaten temizlik ve koruma çalışmalarını yapıyor olmalısınız. Başka ne yapacaksınız ki?

Yapılması gereken aslında basit; yanınıza geldiği zaman dürüstçe, muhattap olmak istemediğinizi söyleyin. Lafı dolandırmak veya soğuk davranmak yerine, dobra olun ve doğrudan söyleyin: "Bizim kafa yapımız uyuşmuyor, açıkçası bunaltıyorsun beni, muhattap olmak istemiyorum." Eğer size insanları aldattığını ve amacının cinsellik olduğunu söylüyorsa, "hee, yavşağın en önde bayrak sallayanısın yani?" demek gerekir. Dobra olun. Ben günlük hayatta veya sanalda böyle insanlarla karşılaştığımda, Hadi kalp kırılmasın diye yine konuşuyordum ama günün sonunda zarara siz uğrarsınız ve bir bakıma siz suçlu olursunuz bu tür insanlarla muhattap olduğunuz için.

Şu son zamanlarda benimde enerjim çekiliyor, bu suriyedeki olaylarla ilgili olarak, 3 ,4 gündür suriyenin sahil kesiminde Htş teröristleri laik seküler kesime saldırıyor, çol çocuk demeden katlediyor, moralim çok bozuk bu gericilerin özgür insanlara saldırması beni deli ediyor,

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back