Arkadaşlarım iyi günler dilerim son zamanlarda enerjim sömürülüyor bu hissin de ötesinde amerikan okulunda okuyorum çevremde kesin Yahudi olduğundan eminim şöyle diyebilirim sosyal hayatımda son zamanlarda hiç iyi şeyler dönmüyor sürekli arkamdan birşeyler çevriliyor benim geçen bi çocuk ile kişi oldum arkadaş ortamı vasıtasıyla kendisi kimseye Yahudi diyemiyor ama çizdiği Davut yıldızı vardı ve bu kişi deist olduğunu idda ediyor kişinin enerjisi çok garip geldi okula ilk geldiği anda fark etim hep bi negatiflik var içten içe arkadaşla bi dialoga girdim be hep kapitalizmi övüyordu sosyalizm komünizm den uzak bi görüşü var bunu söylüyordu ve rusyaya gitmiş bir sürü yabancı kızlarla çıkmış ve hepsini aldatmış ve bu kişi benim çevremden kız arkadaşlarımla çıkmış onlarda aldatmış biz tek iken derdinin cinselik olduğunu söylüyordu neyse devam etmek gerekirse sürekli ha bire son zamanlarda bana yapışmaya başladı insanlar var iken iyi davranan yok iken bana garip garip davranan bi tip karşı cinsi sömürmenin derdinde eleman habire benim yanıma gelip aynı şeyleri bana yaptırmaya çalışıyordu elemanın Yahudi olduğundan eminin yabancı uyruklu birazda türk melezi biri kendisine deist desene inanmıyorum onun yanındayken tüm enerjim çekiliyor gibi hissediyorum.