Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mastürbasyon hakkında ve bir iki şey daha

unforgiven

Member
alexia6512 said:
Mastürbasyon veya cinsel ilişki sonrası fiziksel olarak temizlenmeden, daha doğrusu duş falan almadan tanrılarla iletişim kurulabilir, çalışma yapılabilir mi?

Demonlar da biz insanlar gibi hata yapabilir mi? Böyle bir rüya görmüştüm, size sormak istedim.

Bir demonun bize anlatmak istediğini tarot kullanarak anlayabilir miyiz?

1-Saygısızlık olacaktır. Empati kurun, siz bir Tanrı veya Tanrıça olsaydınız ve birisi sizi mastürbasyon yaptıktan sonra temizlenmeden çağırsa nasıl düşünürdünüz?

2-Biz insanlara göre hata yapma olasılıkları çokça düşüktür, onların gerek zekası gerek bilgileri ve tecrübeleri onları yanıltmaz.

3-Evet.

alexia6512 said:
unforgiven said:
alexia6512 said:
Mastürbasyon veya cinsel ilişki sonrası fiziksel olarak temizlenmeden, daha doğrusu duş falan almadan tanrılarla iletişim kurulabilir, çalışma yapılabilir mi?

Demonlar da biz insanlar gibi hata yapabilir mi? Böyle bir rüya görmüştüm, size sormak istedim.

1-Saygısızlık olacaktır. Empati kurun, siz bir Tanrı veya Tanrıça olsaydınız ve birisi sizi mastürbasyon yaptıktan sonra temizlenmeden çağırsa nasıl düşünürdünüz?

2-Biz insanlara göre hata yapma olasılıkları çokça düşüktür, onların gerek zekası gerek bilgileri ve tecrübeleri onları yanıltmaz.

3-Evet.

1- Anlatmak istediğim genital bölgenin temizliği ve bakımı yeterli olur muydu yoksa bayağı bayağı yıkanmak, arınmak mı gerekirdi. Cevap için teşekkür ederim

2- Teşekkür ederim

3- Nasıl emin olabilirim

1-Duş almak yeterli olacaktır.

2-Tarot konusunda bilgi sahibi değilim, bilen bir kardeşimiz cevaplarsa daha iyi olacaktır.

alexia6512 said:

Evet. Tarot kartlarında düşman sembolleri olmamasına dikkat et, forumda deste önerileri var ben Witches Tarot kullanıyorum. Tanrılara danışmadan önce kartlari temizle; ister Surya titret ister aura temizleme yapar gibi kartı güneş ile temizle. Ardından danışmak istediğin Demon'ın sigiline odaklan ve ona seslen sorunu sor ve cevaplamasını rica et.

alexia6512 said:
1- Anlatmak istediğim genital bölgenin temizliği ve bakımı yeterli olur muydu yoksa bayağı bayağı yıkanmak, arınmak mı gerekirdi. Cevap için teşekkür ederim

2- Teşekkür ederim

3- Nasıl emin olabilirim

Esenlikler,

Tarot konusuna gelirsek.
Öncelikle Tarotta baya bir pratik yapmalısınız ve nasıl kullanıcağınızı bilmelisiniz. Bir demon ile iletişim kurmayı ve işaretleri yorumlamayı bilmelisiniz. Bu yüzden baya gelişmeniz gerekiyor.

Gelişim gelişim gelişim, ba ba ba, kime ? Kime ? Tabiki kendimize.(!)

Şaka bir yana gerçekten kendimiz için gelişmeliyiz şuanki yapabildiğimiz şeyler buz dağının görünen küçük bir kısmı ve ben daha derinlerde büyük bir cevherin yattığına eminim. Bu yüzden yapmız gereken tek şey her ne olursa olsun gelişmek ve sebat ile ilermeye devam etmek. Yol ne kadar zorluklarla dolu olursa olsun, düşük tempoda da olsa yapabileceğimiz tek şey gelişmek ilerlemek ve kendimizi tanrılarımızın rehberliği ile yüceltmektir.

İyi geceler.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back