Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mars retrosunda ameliyat olmak

Hype0

Member
Saygılar herkese sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum. Bildiğiniz üzere Mars gerilemede yengeç burcuna girdi ben de kısa bir süre sonra göz ameliyatı okacağım. Bu gerilemenin ameliyat konularında sorun yarattığını biliyorum ama mars kan ile alakalı olduğu ve göz ameliyatı kansız olduğu için biraz şüpheye düştüm. Ne yapmalıyım sizce?

Ay, Koç burcunda olmadığı sürece bir sorun teşkil etmeyecektir. Ancak, Ay bu burçtayken vücut parçaları son derece hassas hâle gelir.

Her şeyin sorunsuz ilerlediğinden emin olmak adına ameliyattan önce basit bir aura programlaması yapabilirsiniz.

Tanrılar, bu süreçte sizi koruyacaktır.

Ay, Koç burcunda olmadığı sürece bir sorun teşkil etmeyecektir. Ancak, Ay bu burçtayken vücut parçaları son derece hassas hâle gelir.

Her şeyin sorunsuz ilerlediğinden emin olmak adına ameliyattan önce basit bir aura programlaması yapabilirsiniz.

Tanrılar, bu süreçte sizi koruyacaktır.
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Ameliyat süresince Ay ikizlerde olacak ve boşlukta bulunmayacak.

Mars gerilemesi sırasında ameliyat olmak ciddi bir zarara neden olmaz. Meditasyonlar sayesinde enerjimizi yüksek tutma ve kendimizi koruma şansımız olduğu için güvendeyiz. En kötü ihtimalde sadece ameliyat sonrası iyileşme süreci uzar. Endişeniz olmasın.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back