Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mars gerilemede

Aydinlikyol

Active member
Mars, savaşın gezegeni diye yazıyor, satanik takvimde, yani saldırı büyüsü yaparsanız verim alamazsınız diyor, bunu saldırı büyüsü yapmak için sormadım, mars eğer gerilemedeyse 24 şubata kadar, bu dünyadaki savaşlarıda etkiler mi? israille iran belkide bunun için birbirlerine saldırmıyorlar, marsın gerilemesinden ötürü, 24 şubattan sonra belkide bir savaş başlar dünya da, bunu ben bile biliyorsam, diğer devletler ıstihbaratları bunu bilirler, onun için şu an saldırı savaşı yok, belkide 24 şubatı bekliyor, Esenlikler

unuttum rtr saldırı sayilmazmı? marşın gerilemesi rtr 'nın etkisini kıratlı?

pardon marsın gerilemesi rtr 'nın etkisini kırarmı ? sonuçta rtrde saldırı değilmi

Sayın moderetör, son yazdığım gönderiyi merak ediyorum, marsın gerilemesi yaptığımız rtrlerin etkisini kırarmı? onu yayınlayın

pardon marsın gerilemesi rtr 'nın etkisini kırarmı ? sonuçta rtrde saldırı değilmi
RTR'ler kara büyü değil, bir laneti tersine çevirme ritüelidir. Saldırıdan ziyade daha ofansif bir savunma yapıyoruz. Bundan dolayı Mars gerilemesinde RTR'lerde bir sorun oluşmaz.

Sayın moderetör, son yazdığım gönderiyi merak ediyorum, marsın gerilemesi yaptığımız rtrlerin etkisini kırarmı? onu yayınlayın

Hayır, kırmaz. Kara büyü yapıyor olsaydınız da bir şey olmazdı çünkü başlangıç zamanınız Mars'ın gerilemede olmadığı bir döneme denk gelirdi.

Gerilemelerde o gezegenin çalışmalarına başlanmaz (Jüpiter hariç). Fakat var olan çalışma devam ettirilebilir. Bugün Ay boşluktayken birisi çıkıp RTR'a da başlayabilir, çünkü bu kolektif ritüele çoktan başladık ve enerjileri aktif.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back