Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Majikal kare çalışması gün aksatma

diana

New member
Merkür karesi yapıyorum son 24 günüm kalmıştı dün gece çok yorgun olduğum için sabah erken kalkar yaparım diye düşünmüştüm ama sabah maalesef unuttum ve şuan akşam oldu bugünün karesini yapacakken dünü unuttuğum aklıma geldi kareye yine de devam etsem sorun olur mu? Birde bu Merkür karesini ben kaç defa yapmayı denedim her yapışımda özellikle boğaz ağrısından hasta oldum yada bir aksilik çıktı sürekli kaldı. Bu sefer de bu çalışmayı yaparken 2,3 kere hasta oldum normalde bu kadar sık olmuyorum ama inatla bitirmeye uğraştım şimdi de gün aksaklığı çıktı yapmamam daha mı doğru neden hep olumsuz şeyler oluyor birde şuan aklıma geldi benim Merkürüm yanık astrolojik olarak kareyi yapmam kötü mü etkiler o yüzden mi hep böyle aksilikler oluyor?

Çalışmaya devam etmek için baştan başlamanız gerekiyor. Gün kaçırmak, yanlış titretme yapmak(mantranın 24 kez titretileceği zamanda 25 kez titretmek gibi) , bunlar hep çalışmayı bozan şeyler.

Çalışmaya devam etmek için baştan başlamanız gerekiyor. Gün kaçırmak, yanlış titretme yapmak(mantranın 24 kez titretileceği zamanda 25 kez titretmek gibi) , bunlar hep çalışmayı bozan şeyler.
Zevizm gerçekten çok zor din. Ben de normal meditasyonları yapmak istiyorum ama ateş elementin az devamlılık olmuyor. Nasıl çözerim?

Zevizm gerçekten çok zor din. Ben de normal meditasyonları yapmak istiyorum ama ateş elementin az devamlılık olmuyor. Nasıl çözerim?
En güzel aşk zor olandır, demiş şair Ss lik hayatın gerçekliği ben bol bol ŞEYTAN babaya sesleniyorum, çünkü zayıf olduğumu bildiğim için, sürekli seslenip dua edip yardım rica ediyorum, TANRI/ÇALAR a sevgiyle ve saygıyla sesleniyorum, yoksa biz bu ruhaniyet yolunda harcanırız, TANRI/Çaların yardımı olmasa o yüzden sürekli seslenin ruhunuzu onlara bağlayın Kayre ŞEYTAN!

Gelişmek için sabretmelisiniz. Meditasyonlarınızda istikrar içinde yapabileceğiniz en iyi şey yavaş ilerlemek olacaktır. 40 günlük program meditasyon alışkanlığı kazandırmakta çok başarılıdır.

birde şuan aklıma geldi benim Merkürüm yanık astrolojik olarak kareyi yapmam kötü mü etkiler o yüzden mi hep böyle aksilikler oluyor?

Ask benim de Venüsüm güya "yanık" ama yanık gezegen tartışmalı bir konu çünkü 8.5 dereceden daha yakınsa yanık oluyo diyen bike var. Bu demek oluyor ki kavuşumu 10 derece alıyor ulan zaten bir burç 30 derece...

Kendini kötü hissetme yapamadım diye bende de olmultu aynısı. Merkür zaten hızlı burç değiştiriyor.

Seviliyorsunnn💗

Emin hissetmediğim için şimdi yine internete baktım yabancılar da türkler de çoğunlukla 8,5 dereceden yakın güneşle kavuşum yapan gezegenleri "yanık" kabul ediyor.

Kavuşum açısını 10 dereceye kadar kabul ediyorlar. Bence saçmalık. Dediğim gibi burç zaten 30 derece. 10 derece kavuşum almak için gezegenlerin gerçekten kavuştuğuna ikna olmam lazım. Mesela haritanın diğer yarısı boştur, sadece güneş ve uranüs vardır diyelim, aynı burçtalarsa 10 dereceyi geçmemek şartıyla kavuşum alınabilir. Yoksa kavşum dediğin bence 5 derece falan. Bu geniş mezheplilik de vedik astrolojiden geliyor. Vedik astrologlar dereceye bile bakmadan aynı burçtaysa kavuşum alıyor.

Güneşinin Merkürle kavuşum yapması çok iyi bence. Odağını ve gücünü merküryen konulara veriyor ama nereye en çok odaklanıyorsak ve nerede en güçlüysek oradaki kusurları daha çok görüyoruz. Senin durumunun da bununla ilgili olduğunu düşünüyorum.💗

Yani sorun "yanık" olan merkürün değil. Zaten merkürün "yanık" değil.

Mwah💋

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back