Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Maddi şeyler için Tanrılardan fikir istemek

anonymous042

Member
Merhabalar. bu tarz birşey istemek dilemek mümkün müdür. Örneğin bana para kazanmam için fikirler verebilirler mi ve Tanrılardan bunu istememde bir sakınca/kusur olur mu ?

Merhabalar. bu tarz birşey istemek dilemek mümkün müdür. Örneğin bana para kazanmam için fikirler verebilirler mi ve Tanrılardan bunu istememde bir sakınca/kusur olur mu ?
Tanrılar evrenin yönetici gücü olarak tüm boyutlarda, kavramlarda ve fikirlerde güç sahibidirler. Buna Maddi konular da giriyor. Para ile alakalı konularda Lord Focalor'a danışabilirsiniz. Kendisi varoluşun düşük katmanlarındaki tüm maddesel zenginlikler üzerine güç sahibidir.

Tanrılar evrenin yönetici gücü olarak tüm boyutlarda, kavramlarda ve fikirlerde güç sahibidirler. Buna Maddi konular da giriyor. Para ile alakalı konularda Lord Focalor'a danışabilirsiniz. Kendisi varoluşun düşük katmanlarındaki tüm maddesel zenginlikler üzerine güç sahibidir.
Bunu nasıl yapabilirim peki ? Davet mi yapmam gerekiyor ?

Esenlikler

Tanrı/ça'lar ile bağlantı kurup onları tanımak için onların güç ritüellerini yapmanız size fayda sağlar.Buna ilave olarak sembolleri üzerinde meditasyon yapmanız da işe yarayabilir.

İyi akşamlar.

Esenlikler

Tanrı/ça'lar ile bağlantı kurup onları tanımak için onların güç ritüellerini yapmanız size fayda sağlar.Buna ilave olarak sembolleri üzerinde meditasyon yapmanız da işe yarayabilir.

İyi akşamlar.
Bununla ilgili konu açıkıcaktım da siz yazmışken sorayım. Mühür/Sembol üzerine meditasyon nasıl yapmalıyız tam olarak ?

Bununla ilgili konu açıkıcaktım da siz yazmışken sorayım. Mühür/Sembol üzerine meditasyon nasıl yapmalıyız tam olarak ?
Esenlikler

Sakin ve rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda ilgili Tanrı/ça'nın sembolüne bakarak meditasyon yapmanız yeterli olacaktır.

İyi akşamlar.

Mühre odaklanın, ondan enerji çekip Tanrıyı/Tanrıçayı hissetmeye çalışın; sonra gözünüzü kapatın mührü canlandırın, onu çözümlemeye ve onun ruhunuza 'işlemesine' izin vermeye çalışın. Bahsettiğimiz bu şey zamanla gelişir, siz boşluk meditasyonu sırasında mührü önünüze koyup ondan başka hiç bir şey düşünmediğiniz bir meditasyon bile yapabilirsiniz.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Shaitan

Back