Welcome to our New Forums!

Our forums have been upgraded and expanded!

Mısır mitolojisi ve Koruyucu Demon hakkında

Xaji

New member
Merhaba Mısır mitolojisi ve Du'at arasındaki bağlantı nedir onu sorucaktım bildiğim kadarıyla Osiris tarafından yargılanılan bir yermiş Osiris kimdir satanizm'de ve Du'at nasıl görüldüğü hakkında hiçbir fikrim yok sizce nasıl bir yerdir ? bana daha çok tapınakları olan karanlık ciddi bir havası olan bir yer gibi geliyor sizin de düşüncelerinizi öğrenmek çok isterim
Koruyucu Demon ile iletişim kurmam için çok erken sanırım ama ouija tahtası ile iletişim kurarken koruyucu demonum diye mi seslenmeliyim yoksa başka bir şekilde mi teşekkürler

Bu sayfayı okuyabilirsiniz.

İşte size Du'at: Hayalinizdeki klasik cennet tasvirini düşünün, ancak onu ileri düzey bir teknolojiyle harmanlayın. Sonuç, hem büyüleyici hem de karmaşık bir âlem. Yeteri kadar geliştiğinizde astral olarak ziyaret edebilirsiniz.

Ouija tahtası kullanmaktan kaçınmalısınız, çünkü başlangıç seviyesindeki biri için bu oldukça karmaşık ve riskli olabilir. Bunun yerine, doğrudan koruyucunuza seslenmek en doğru yol olacaktır. İletişimi güçlendirmek için meditasyonun temel bir rol oynadığını unutmayın.

Bu sayfayı okuyabilirsiniz.

İşte size Du'at: Hayalinizdeki klasik cennet tasvirini düşünün, ancak onu ileri düzey bir teknolojiyle harmanlayın. Sonuç, hem büyüleyici hem de karmaşık bir âlem. Yeteri kadar geliştiğinizde astral olarak ziyaret edebilirsiniz.

Ouija tahtası kullanmaktan kaçınmalısınız, çünkü başlangıç seviyesindeki biri için bu oldukça karmaşık ve riskli olabilir. Bunun yerine, doğrudan koruyucunuza seslenmek en doğru yol olacaktır. İletişimi güçlendirmek için meditasyonun temel bir rol oynadığını unutmayın.
Az önce meditasyon sonrası önüme mum koyarak saygıyla eğilip koruyucu demona seslenip dua ettim yanımdaysa ve beni duyuyorsa eğer işaret olarak önümdeki mumu söndürmesini istedim bunu sanırım 15 kez tekrarladım ama sönmedi tabiki koruyucu demonlar böyle işaretler verir mi bize nasıl anlıyabiliriz yanımızda olduğunu ve demonumuzla tecrübe edindiğimiz şeyleri bizim gibi SS bir arkadaşımızla ya da forumda paylaşsak sorun olur mu Demonlar gizliliğe önem mi verir ?

Az önce meditasyon sonrası önüme mum koyarak saygıyla eğilip koruyucu demona seslenip dua ettim yanımdaysa ve beni duyuyorsa eğer işaret olarak önümdeki mumu söndürmesini istedim bunu sanırım 15 kez tekrarladım ama sönmedi tabiki koruyucu demonlar böyle işaretler verir mi bize nasıl anlıyabiliriz yanımızda olduğunu ve demonumuzla tecrübe edindiğimiz şeyleri bizim gibi SS bir arkadaşımızla ya da forumda paylaşsak sorun olur mu Demonlar gizliliğe önem mi verir ?
Sabırsızlıktan kaçınmalı ve her şeyi zamana bırakmalısınız; unutmayın, bu tür süreçler adım adım gerçekleşir. Tanrılar bizi her zaman duyarlar, bu nedenle koruyucunuzdan belirli işaretler istemek ve hayatınıza sadece biraz daha dikkatle devam etmek en doğru yaklaşım olacaktır. Meditasyonlarınıza ve araştırmalarınıza odaklanarak sabırla ilerlemek, bu yolculuğu daha anlamlı hâle getirecektir.

Deneyimlerinizi paylaşmanız elbette mümkün, ancak özel ve kişisel detayları açıklamaktan kaçınmalısınız. Tanrılar bu tür paylaşımlara izin verir, fakat aynı zamanda gizlilik ve mahremiyet de önemlidir. Bu dengeyi korumak, Tanrılar ile olan ilişkinizin kutsallığına saygı göstermenizi sağlar.

Al Jilwah: Chapter IV

"It is my desire that all my followers unite in a bond of unity, lest those who are without prevail against them." - Satan

Back