zavaliebalo said:
Esenlikler,
Ne güzel bir senaryo yazdınız öyle. Yazdığınız şey rahatsız etti çünkü,
"yapacan, edecen, gİdecen, dövecen, sövecen" şeklinde konuşuyorsunuz.
Yoksa söylediğiniz şey ile bir problemim yok. Ayrıca yazdığım 5 kelimeden alıngan, egoist, kavgacı ve aşırı hassas olduğum kanısına da nasıl vardınız bilmiyorum.
"Yapacan, edecen,gidecen" den türkçeyi katletttiğim için mi rahatsız oldunuz, yoksa başlığı açana "sen" dili kullandığımı mı zannettiniz? Başlığa açana yönelik değil daha bir genele hitap şeklindeydi sonda da "biz" şeklinde hitap etmemin sebebi o, başlığa açana direkt olarak desem öyle devam ederdim o ýüzden yukarda da açıkladığım gibi abartılı bir örnekti. Türkçemi bozuk buldunuz diyeyse de verdiğim örnek absürt ve troll zaten o yüzden fazla özen gösterme ihtiyacı duymadım. Ayrıca orada yazdığım her şey size yönelik değildi, başlığa açana da dedim genel olarakta konuştum. Hepsini size demişim gibi alınmayın. Kafa yapınız daha yapıcı olsaydı zaten siz yazmayın diyip kestirip atmak yerine yanlışımı da gösterirdiniz ben de kendimi daha iyi açıklardım.
Başlığı açan kişi mal muamelesi yaptı dedikten sonra öyle yazınca ben de ona yönelik cevap verdiniz sandım. Dediğim gibi birden fazla kişiye verilen bir cevaptı ama sizin üzerinizden cevap verdim ondan alınmış olabilirsiniz ki sizi ilgilendiren kısımları alınabilirsiniz. Kimseyle kavga etmek gibi bir niyetim yok, beni kışkırtarak bir yere varamazsınız o yüzden enerjinizi kendinizi açıklamaya verin. Kötü niyetliyseniz de bir daha muhattap olmam, keyfiniz bilir.